To je to što me zanima!

Hrvatski boksač nakon napada u Beogradu: 'Nisam spreman i fokusiran za meč, dotuklo me'

Jedan mi se kasnije približio i rekao mi 'došao sam da vidim kako ti to radiš', a drugi me s leđa pipnuo. Htio me udariti i ja sam se izmaknuo u stranu, ispričao je Nikica Radonić, kojeg su napali u Beogradu
Vidi originalni članak

Nikica Radonić (27), prvak Hrvatske u boksu i kikboksu u kategoriji do 86 kilograma, vratio se u Hrvatsku nakon neugodnog iskustva u Beogradu, gdje je bio na Europskom boksačkom prvenstvu. U ponedjeljak su ga trojica nepoznatih muškaraca pokušala napasti, a on je, u strahu da napadači posjeduju nož, izbjegao konflikt, ali i ozlijedio nogu.

Radonić je objasnio kako se sve dogodilo u parku koji se nalazi u blizini hotela gdje je boravio. Nalazio se u Banjičkoj šumi i vježbao, a trojica su ga promatrala. Detalje je ispričao RTL-u.

OKRUŽILI GA U PARKU Napadnuti boksač vratio se iz Beograda i odustao od borbe! 'Napadači nisu znali da je Hrvat'

- Jedan mi se kasnije približio i rekao mi 'došao sam da vidim kako ti to radiš', a drugi me s leđa pipnuo. Htio me udariti i ja sam se izmaknuo u stranu, pa me uhvatio po kosi. Vidim da je i treći tamo, mislim da nema nož. Onda sam brže otrčao, da se što prije maknem, pa sam uganuo gležanj - rekao je Radonić i dodao:

SRAMOTAN INCIDENT Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'

- Psihički me dotuklo to. Nisam spreman i fokusiran za meč.

Istaknuo je kako nije nosio na sebi hrvatska obilježja, a njegov trener Zvonimir Giljanović razočaran je što ih nitko nije nazvao iz Hrvatskog boksačkog saveza nakon napada na Radonića.

- Da se to dogodilo u Hrvatskoj, da se takav incident dogodio srpskom boksaču u Zagrebu ili Splitu, to bi bilo u svim medijima. Dignule bi se stranke, Vučić, svi, jer je napad na srpskog boksača, a ovdje ništa - poručio je.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Sport10 24.04.2024.

    rizicna drzava za zivote i zdravlje ljudi

  • kliperson1 24.04.2024.

    Jednostavno se to riješi. Ne ideš preko Dunava i to je to. Ne sudjeluješ u ničemu što se događa tamo, njih ne pozivaš i ćao. S njima ne treba uopće komunicirati i to je to.

  • BROKRO 24.04.2024.

    ruku na srce a sta su nasi radili kad su dosli u Zadar igracima partizana ista stvar imas stoke na sve strane , ja osobno nebi pravio neku hajku sada zbog toga posto imamo dovoljno problema u sportskim ponasanjima sa Huliganima i niko im nisza ne moze naprotiv jos ih Premijer dovlaci iz Grcke kad su u problemima

Komentiraj...
Vidi sve komentare