To je to što me zanima!

Hrvatski derbi u Šangaju: Čilić protiv dr. Ive već u prvom kolu

Aktualnom pobjedniku US Opena 'kuglice' su već na startu donijele Ivu Karlovića, tenisača protiv kojeg, kako je jednom rekao Roger Federer, nitko ne voli igrati...
Vidi originalni članak

Nije bilo dobro u Pekingu. Previše neforsiranih pogrešaka stajalo me je polufinala. Okrećem se Šangaju, poručio je Marin Čilić i otputovao na jug Kine.

A tamo će aktualni pobjednik US Opena imati itekako zahtjevan posao već na startu ATP 1000 turnira. Jer "kuglice" su mu donijele Ivu Karlovića, tenisača protiv kojeg, kako je jednom rekao Roger Federer, nitko ne voli igrati. Bit će to njihov tek treći službeni meč, a Div još uvijek čeka na premijernu pobjedu. Igrali su u Zagrebu 2010. godine i u Rimu godinu dana kasnije, Karlović još čeka na premijerno osvajanje seta.

Čilić je postavljen za devetog nositelja, a od nositelja tu su Tomas Berdych (eventualno 3. kolo) i Stan Wawrinka (četvrtfinale), te Miloš Raonić i Rafael Nadal (polufinale). U tom dijelu nalazi se i Ivan Dodig koji u prvom kolu za protivnika ima Urugvajca Pabla Cuevasa od kojeg je izgubio u jedina dva dosadašnja dvoboja. Bolji iz ovog meča u drugom kolu igrat će protiv boljeg iz susreta Ernests Gulbis - Mihail Južnji.

Pobjednika turnira, osim 1000 bodova, očekuje i novčana nagrada od 798.540 dolara. Naslov brani Novak Đoković, koji je turnir osvojio još i 2012. godine, a pobjedu iz prošle godine brane na turniru i Ivan Dodig i Marcelo Melo u parovima.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • sportsssss 05.10.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Wimby 04.10.2014.

    Marin ovdje nece dalje od Berdycha, ako uopce dodje do tog dvoboja, asophia jesi sad zadovoljna? :P

  • sportsssss 04.10.2014.

    eto nitko ne voli igrati protiv Ive, a svi ga pobjeđuju! lik na svakom touru ispada u prvom kolu :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare