To je to što me zanima!

Hrvatski doprvak misteriozno najavio veliko pojačanje...

Navijači u komentarima pretpostavljaju da se radi o Manuelu Štrleku, a točan podatak ćemo saznati, kao što su i najavili iz kluba, u ponedjeljak
Vidi originalni članak

Našički Nexe sjajno kotira i u ovoj sezoni, kako u hrvatskom prvenstvu i SEHA ligi, tako i Europskoj ligi u kojoj su plasman u nokaut fazu osigurali prvim mjestom u skupini.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Međutim, očito smatraju da im za korak više treba dodatna vrijednost, pa su se bacili u potragu i našli 'nekoga'...

Misteriozno, ali s velikom dozom optimizma hrvatski je doprvak najavio predstavljanje novog igrača, a taj su trenutak Našičani opisali kao jedan od najvažnijih u povijesti kluba.

ČERVAR ZA 24SATA Pokazujem kako je Perkovac igrao obranu, a kažu mi neki: 'Pokucat će ti oni opet na vrata' NEOČEKIVANI PORAZ Kuduz postao Kuduzescu: Hrvat je debitirao za Rumunjsku...

"Veliko pojačanje stiže nam na potpisivanje ugovora u ponedjeljak 13.3. u dvoranu OŠ kralja Tomislava u 12 sati.
O kojem igraču se radi otkrit ćete u ponedjeljak", stoji u objavi Nexea.

Navijači u komentarima pretpostavljaju da se radi o Manuelu Štrleku, a točan podatak ćemo saznati, kao što su i najavili iz kluba, u ponedjeljak.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • David1Prometheus 11.03.2023.

    Da vidi se odmah da je strlek a on je trenutno najlosije krilo nase i kak njega mogu ko pojacanje predstavit, tip nas je pokopo s 100 promasenih sedmeraca i cistih kontri fulanih sam na golmana..nigdje vise nemoze igrat ..a Nexe posto je vec drugu godinu prvi u skupihi defin treba ici na LP jer steta je s ovim kadrom i lovom i atmosferom da im ehf ne da pozivnicu za kvale LP ..iako za to ce morat uc u finale EL i iskreno navijam da uspiju.

  • Matelić 11.03.2023.

    Super, odlaze im mladi talentirani igrači a dovlače igrače pred mirovinom...

  • lukic1991 11.03.2023.

    po ovoj frizuri znaš da je štrlek

Komentiraj...
Vidi sve komentare