To je to što me zanima!

Hrvatski golman dio je povijesti MLS-a! Utakmici prisustvovao rekordan broj gledatelja...

Na utakmici Charlottea i Los Angeles Galaxyja bilo je čak 74.479 ljudi, što je rekord lige, koji je dosad držala Atlanta. Utakmica je odigrana na stadionu koji inače koristi NFL momčad Carolina Panthers
Vidi originalni članak

Kristijan Kahlina (29) prošlog je lipnja iz redova Gorice preselio u Ludogorec u kojem se, pak, zadržao tek pola godine prije nego što je prihvatio poziv novog člana MLS-a - Charlottea.

U noći na nedjelju, njegova je momčad igrala prvu utakmicu u MLS-u na domaćem travnjaku, a susret protiv Los Angeles Galaxyja napunio je tribine do posljednjeg mjesta. Točnije, utakmici je prisustvovalo čak 74.479 što je rekord lige, koji je dosad držala Atlanta. Do sinoć, najposjećenijoj utakmici u povijesti MLS-a, prisustvovalo je nešto više od 73 tisuće gledatelja.

Utakmica je odigrana na stadionu "Bank of America", koji inače koristi NFL momčad Carolina Panthers.

PO DRUGI PUT Toplak je novi trener Gorice

Kahlina na koncu nije imao pretjeranog razloga za slavlje jer je njegova momčad izgubila 1-0, a jedini gol za pobjedničku momčad djelo je Efraina Alvareza u 77. minuti.

Charlotte tako nakon dva uvodna kola ima jednako toliko toliko poraza uz gol razliku 0-4, a na prve bodove čekat će najmanje do sljedećeg vikenda kada gostuje kod Atlanta Uniteda.

IZGUBILI ŠEST U NIZU Rendulić više nije trener Gorice! TRENER GORICE 'Idemo pobijediti Hajduk! Pa to je utakmica sezone za nas...'

Idi na 24sata

Komentari 5

  • mrmagdens 06.03.2022.

    Pa tolko na maksimiru ne skupe 4 godine hahhahah

  • 06.03.2022.

    28 momčadi u MLS-u. Kad su se stigli tako proširit

  • čončika 06.03.2022.

    Ne da "nije imao pretjeranog razloga za slavlje", nego nije imamo (nikakvog) razloga za slavlje. Naši novinari pretjerano koriste riječ "pretjerano".

Komentiraj...
Vidi sve komentare