Sport

Komentari 5

Hrvatski golman dio je povijesti MLS-a! Utakmici prisustvovao rekordan broj gledatelja...

Hrvatski golman dio je povijesti MLS-a! Utakmici prisustvovao rekordan broj gledatelja...

Na utakmici Charlottea i Los Angeles Galaxyja bilo je čak 74.479 ljudi, što je rekord lige, koji je dosad držala Atlanta. Utakmica je odigrana na stadionu koji inače koristi NFL momčad Carolina Panthers

Kristijan Kahlina (29) prošlog je lipnja iz redova Gorice preselio u Ludogorec u kojem se, pak, zadržao tek pola godine prije nego što je prihvatio poziv novog člana MLS-a - Charlottea.

U noći na nedjelju, njegova je momčad igrala prvu utakmicu u MLS-u na domaćem travnjaku, a susret protiv Los Angeles Galaxyja napunio je tribine do posljednjeg mjesta. Točnije, utakmici je prisustvovalo čak 74.479 što je rekord lige, koji je dosad držala Atlanta. Do sinoć, najposjećenijoj utakmici u povijesti MLS-a, prisustvovalo je nešto više od 73 tisuće gledatelja.

Utakmica je odigrana na stadionu "Bank of America", koji inače koristi NFL momčad Carolina Panthers.

Kahlina na koncu nije imao pretjeranog razloga za slavlje jer je njegova momčad izgubila 1-0, a jedini gol za pobjedničku momčad djelo je Efraina Alvareza u 77. minuti.

Charlotte tako nakon dva uvodna kola ima jednako toliko toliko poraza uz gol razliku 0-4, a na prve bodove čekat će najmanje do sljedećeg vikenda kada gostuje kod Atlanta Uniteda.

Najčitaniji članci