Obavijesti

Sport

Komentari 63

'Idemo pobijediti Hajduk! Pa to je utakmica sezone za nas...'

'Idemo pobijediti Hajduk! Pa to je utakmica sezone za nas...'

Naravno da imamo respekt prema Hajduku, međutim, ne treba se ničega plašiti već pokušati napraviti sve za pobjedu, rekao je trener Gorice Krunoslav Rendulić uoči utakmice polufinala Kupa protiv Hajduka

VIDEO

Prije samo godinu dana Gorica je na Maksimiru držala na konopcima Dinamo u polufinalu Kupa, ali 'modri' su u konačnici ipak slavili 3-1 nakon produžetaka. Turopoljci su i ove sezone dogurali do polufinala, a ovaj put ih na Poljudu čeka utakmica protiv Hajduka.

Pokretanje videa...

Nikola Kalinić u Hajduku 00:45

Hajduk i Gorica u srijedu od 17.30 igraju polufinale Hrvatskog nogometnog kupa. Za razliku od prošle sezone, Goričani dolaze u potpuno drugačijem raspoloženju. Dok su se prošle sezone borili za mjesta koja vode u Europu, sada proživljavaju najveću krizu otkako su ušli u Prvu HNL. U nizu su od čak šest poraza, u posljednjih osam utakmica osvojili su tek četiri boda, a na ljestvici su pali na tek sedmo mjesto. Preskočili su ih i Slaven Belupo te Lokomotiva.

Velika Gorica: HNK Gorica protiv NK Slaven Belupo u 24. kolu Prve HNL

Gorica je u crnoj rupi, pitanje je kada će izaći iz nje, ali predsjednik Nenad Črnko i dalje vjeruje Renduliću. Samo je pitanje do kada. Unatoč katastrofalnim rezutatima, trener Gorice se nada da mogu do čuda na Poljudu protiv Hajduka koji ove sezone izgleda nikad bolje. Bori se za naslov prvaka, a glavni cilj mu je i osvajanje Kupa. Pogotovo jer se i finale igra u Splitu. 

- Nećemo bježati od činjenice da je Hajduk favorit. Nama je to utakmica sezone jer možemo zabilježiti prvi i povijesni ulazak u finale Kupa. Nema dvojbe da ćemo dati sve od sebe da iznenadimo Hajduk i uđemo u finale - rekao je Rendulić u najavi utakmice.

NK Lokomotiva i HNK Gorica igraju 25. kolo Prve HNL

Gorica je posljednji put pobijedila sredinom prosinca kada je slavila protiv Rijeke. Od tada je upala u rupu iz koje je nemoguće izaći. A na Poljudu ih čeka užasno težak zadatak. Nacionalni stožer je od danas ukinuo ograničenja za sportska natjecanja pa će u srijedu na Poljudu biti dozvoljen puni kapacitet. Očekuje se više od 15.000 navijača. Ipak, svoju prednost vide u tome što su ove sezone već uzeli bod Hajduku (0-0), dok u Turopolju nisu imali šanse. Bilo je 3-1 i 4-0 za Splićane. Hajduk je pak prije samo nekoliko dana izgubio na Poljudu od Rijeke 3-1.

Hajduk u gostima pobijedio Goricu 4:0 u 22. kolu Prve HNL

- Hajduk ima kvalitetu, ali imamo i mi. Idemo se nadigravati u Split i zanima nas samo pobjeda. Naravno da imamo respekt prema Hajduku, međutim, ne treba se ničega plašiti već pokušati napraviti sve za pobjedu.

Nogometaš Josip Mitrović je pak kazao:

- Moramo dati sve od sebe, biti na 120 posto, to je jedini recept. Nema druge nego boriti se i nadati najboljem rezultatu - rekao je Mitrović. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići