To je to što me zanima!

Hrvatski Hansen ide u Vardar!

Bio je najbolji Dinamov strijelac u Ligi prvaka i najbolji igrač rumunjskog prvenstva. Puno preporuka, kao i ona da pokriva jako dobro trojku u obranu. Sve, nadamo se, prati i novi izbornik Hrvoje Horvat
Vidi originalni članak

Nema zime za hrvatski štih u Vardaru. Nakon Igora Karačića i Luke Cindrića nosio ga je kratko samo Ivan Čupić, dok mu se prošlog ljeta nisu pridružili Ante Gadža, Lovro Jotić i Josip Vekić. Od sljedeće sezone, pak, u Skoplje stiže i Ante Kuduz (25), Osječanin sa šireg spiska hrvatske reprezentacije.

POGLEDAJTE VIDEO: Novi hrvatski izbornik

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kuduz, lijevi vanjski, bio je u kombinacijama mnogih klubova nakon odličnih igara u bukureštanskom Dinamu, ali Vardar je bio najkonkretniji i iskoristio priliku. 

- Potpisao sam na dvije godine - potvrdio nam je Kuduz uz kojega će Vardarov dres od ljeta nositi i Darko Đukić te Vasko Ševaljević.

S Rumunjima je prošle godine izborio osminu finala Lige prvaka protiv PSG-a, ali priliku na terenu nisu dobili jer je korona virus prekinuo sve. Bio je najbolji Dinamov strijelac u Ligi prvaka i najbolji igrač rumunjskog prvenstva. Puno preporuka, kao i ona da pokriva jako dobro trojku u obranu. Sve, nadamo se, prati i novi izbornik Hrvoje Horvat.

Imao je ponešto drugačiji put jer je nakon matičnog Osijeka i Varaždina mlad otišao u Dijon, pa švicarski Winterthur dok se u Rumunjskoj nije etablirao kao hrvatski Hansen...

Idi na 24sata

Komentari 4

  • RedDoor 28.01.2021.

    Taj, pa Ivić, ima neki mladi što dobro brani u Francuskoj, vidjeti možda s Gojunom. Jer obrana protiv Danaca nam je bila kao švicarski sir.

Komentiraj...
Vidi sve komentare