To je to što me zanima!

Hrvatski kapetani su složni: Zagrebe, drži se, uz tebe smo

Dragi građani Zagreba, u ovim teškim trenucima želim vam reći da se držite, budite mirni i staloženi. Postupajte po uputama, rekao je Domagoj Duvnjak...
Vidi originalni članak

U ranim jutarnjim satima Zagreb je pogodio snažan potres magnitude 5,5 Richtera. Policija je izvijestila da su dobili dojave o štetama na čak 600 zgrada. Velike štete su na crkvi u Palmotićevoj, a između ostalog oštećena je i najveća sakralna zgrada u Hrvatskoj - zagrebačka katedrala.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nažalost, brojni građani ostali su bez domova zbog snažnog potresa koji je uništio jako puno zgrada diljem Zagreba. Potres je samo stvorio još veću bojazan i paniku kod građana, a to je sve započeo korona virus.

Brojni hrvatski sportaši pružili su podršku stanovnicima Hrvatske u ovim teškim trenucima, a javila su se o dva kapetana, Domagoj Duvnjak i Luka Modrić

- Dragi građani Zagreba, u ovim teškim trenucima želim vam reći da se držite, budite mirni i staloženi. Postupajte po uputama Kriznog stožera civilne zaštite. Čuvajte jedni druge i nadam se da će doći bolja vremena. Lijep pozdrav - rekao je Domagoj Duvnjak.

Luka Modrić objavio je fotografiju i napisao: Drži se, Zagrebe.

Fotografije i poruke podrške poslali su i Šime Vrsaljko te Dario Šarić.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • emenike 22.03.2020.

    Zanima me hoće li Modrić donirati nešto...?

Komentiraj...
Vidi sve komentare