To je to što me zanima!

Hrvatski komentator van sebe! Nevjerojatna golčina Villarreala

Santi Cazorla i Gerard Moreno ostat će zapisani kao autori jednoga od najljepših golova sezone, barem u Španjolskoj. Jer takve se akcije ne događaju svaki dan. Pogledajte i uživajte
Vidi originalni članak

Prošli tjedan pisali smo o čudesnoj golčini napadača Red Bull Salzburga Zlatka Junuzovića koji bi morao ući u konkurenciju za Fifinu nagradu Puskás za najljepši gol godine, a u nedjelju je u Primeri pao još jedan. Ništa manje lijep.

Villarreal je u 44. minuti okršaja protiv Valencije na svom stadionu Cerámica zabio golčinu koju je vjerojatno nemoguće zabiti i na videoigri.

POGLEDAJTE VIDEO: Životna priča Luke Modrića

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Golman Sergio Asenjo ispucao je svijeću na 20-ak metara od gola gdje ju je u zraku amortizirao Santi Cazorla i ljevicom lagano digao do Gerarda Morena, a on je raspalio ljevicom - dakako, iz voleja - uz samu lijevu stativu.

- Pa je li moguće?! Kakav gol! Kakav gol je zabio Moreno na asist Cazorle! Spektakl na Cerámici. Ovo je divota. Ovo je divota! Jedan od golova sezone - vikao je komentator hrvatskog Sport Kluba Ivan Hodoba u izravnom prijenosu, a i mi dijelimo njegovo uzbuđenje.

Inače, bio je to gol za konačnih 2-0, a Villarreal je ostao u igri za plasman u Ligu prvaka jer zaostaje tri boda za četvrtoplasiranom Sevillom. Valencia se od nje vjerojatno oprostila jer je na osmom mjestu s osam bodova minusa za četvrtom pozicijom šest kola prije kraja.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Spektakularan gol Villarreala možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Šumarko 29.06.2020.

    Ima li on slabiju nogu?

  • VOLBEAT 29.06.2020.

    Golčina !

  • Space Burek 29.06.2020.

    Steta sto se Cazorla ozljedio na vrhuncu karijere... mogao je biti jedan od najboljih veznjaka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare