To je to što me zanima!

Hrvatski trener izborio SP s Iranom, ali neće ih voditi u Kataru: Skočić dobio otkaz

Queiroz će na klupi Irana zamijeniti hrvatskog stručnjaka Dragana Skočića koji je uvjerljivo prošao kvalifikacije te od veljače 2020., otkako je preuzeo reprezentaciju i upisao15 pobjeda u 18 utakmica
Vidi originalni članak

Carlos Queiroz izabran je za novog glavnog izbornika iranske nogometne reprezentacije, objavio je savez na službenim stranicama. 

Hrvatskom stručnjaku Draganu Skočiću zahvalili su se na dosadašnjoj suradnji i trudu koji je do sada uložio. To je drugi put da su Iranci u kratkom roku smijenili Skočića nakon što su ga jednom vratili na poziciju izbornika. 

Queiroz će tako na klupi Irana zamijeniti hrvatskog stručnjaka Dragana Skočića koji je uvjerljivo prošao kvalifikacije te od veljače 2020., otkako je preuzeo reprezentaciju upisao 15 pobjeda u 18 utakmica.

HOĆE LI NA MUNDIJAL? Hrvati razočarani: Izvukli smo Iran iz velike krize, a sada ne znamo kakva nam je sudbina

Queiroz je u trenerskoj karijeri vodio reprezentacije Portugala, Kolumbije i Egipta. Na Svjetskom prvenstvu Iran će igrati u skupini B zajedno s Engleskom, Walesom i Sjedinjenim Američkim Državama.

Predsjednika saveza Mehdi Taj, tijekom kampanje za dolazak na dužnost, najavljivao povratak Queiroza na iransku klupu na kojoj je Portugalac ranije tijekom svoje karijere proveo osam godina.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Jopazg 07.09.2022.

    Podli arapi. Kad ih ljudi odvedu na SP onda im daju otkaz i instaliraju nekog domaceg “znalca”

  • JensenColt 07.09.2022.

    Svaka cast!🤣

  • p189 07.09.2022.

    Kad idete trenirat te pogane

Komentiraj...
Vidi sve komentare