To je to što me zanima!

Hrvatski vaterpolisti zapeli u liftu: Otvarali su vrata na silu

Osmorica hrvatskih reprezentativaca nije mogla izaći iz lifta jer je propao pola metra od razine podzemlja. Morali su zvati servisere koji su ih oslobodili nasilnim otvaranjem vrata
Vidi originalni članak

Hrvatski vaterpolisti u petak od 17.30 (HTV 2) igraju polufinale Europskog prvenstva u Budimpešti protiv Španjolske, a večer prije utakmice muku su mučili s dizalom u hotelu na Margitinu otoku u mađarskoj prijestolnici.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njih osmorica, naime, zapela su u liftu koji je propao pola metra od razine prizemlja, javlja Nova TV. Vrata dizala morali su otvarati na silu, no srećom, sve je prošlo bez ikakvih većih problema.

Vaterpolistima je jutarnji trening bio otkazan, ali odradili su večernji.

- Nadam se da nećemo biti bahati ako kažemo da idemo po finale. Došli smo ovdje pokušati napraviti veliki rezultat i ide nam super u ovom trenutku. Pred nama je još jedna od onih povijesnih utakmica. Iza nas je dosta dobar turnir, ali vjerujem da možemo još bolje. Trebamo još bolje jer Španjolska je jak protivnik - rekao je izbornik Ivica Tucak.

Nije tempirao formu igrača.

- Ma kakvo tempiranje forme... Ne volim te pojmove, ništa ne možete tempirati na ovako velikom turniru. U ovom trenutku smo u dobroj formi, iako nam Bijač nije branio od SP-a, Bušlje nije baš imao minutažu u Pro Reccu, ali nakon sparing utakmica svi su se podigli. Svi su zdravi, ujutro smo napravili lagano istezanje, malo bazena i u petak nam je najvažniji dan - priča Tucak.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naslovna fotografija: ilustracija

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Vlad 23.01.2020.

    Ako je predviđen za 8 osoba to je 500 kg. Ovi naši divovi preko tone, i naravno...

  • Kenny 23.01.2020.

    na svakom liftu piše slovima i brojkama težina koju lift vozi,zamislite osam ljudeskara od 120 kila a lift nemre više od 400 kila,oni su se zajebavali !!

  • tusam 23.01.2020.

    Prvaci!!!! 100%!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare