Sport

Komentari 6

Hrvatski vaterpolisti zapeli u liftu: Otvarali su vrata na silu

Hrvatski vaterpolisti zapeli u liftu: Otvarali su vrata na silu

Osmorica hrvatskih reprezentativaca nije mogla izaći iz lifta jer je propao pola metra od razine podzemlja. Morali su zvati servisere koji su ih oslobodili nasilnim otvaranjem vrata

Hrvatski vaterpolisti u petak od 17.30 (HTV 2) igraju polufinale Europskog prvenstva u Budimpešti protiv Španjolske, a večer prije utakmice muku su mučili s dizalom u hotelu na Margitinu otoku u mađarskoj prijestolnici.

Njih osmorica, naime, zapela su u liftu koji je propao pola metra od razine prizemlja, javlja Nova TV. Vrata dizala morali su otvarati na silu, no srećom, sve je prošlo bez ikakvih većih problema.

Vaterpolistima je jutarnji trening bio otkazan, ali odradili su večernji.

- Nadam se da nećemo biti bahati ako kažemo da idemo po finale. Došli smo ovdje pokušati napraviti veliki rezultat i ide nam super u ovom trenutku. Pred nama je još jedna od onih povijesnih utakmica. Iza nas je dosta dobar turnir, ali vjerujem da možemo još bolje. Trebamo još bolje jer Španjolska je jak protivnik - rekao je izbornik Ivica Tucak.

Nije tempirao formu igrača.

- Ma kakvo tempiranje forme... Ne volim te pojmove, ništa ne možete tempirati na ovako velikom turniru. U ovom trenutku smo u dobroj formi, iako nam Bijač nije branio od SP-a, Bušlje nije baš imao minutažu u Pro Reccu, ali nakon sparing utakmica svi su se podigli. Svi su zdravi, ujutro smo napravili lagano istezanje, malo bazena i u petak nam je najvažniji dan - priča Tucak.

Naslovna fotografija: ilustracija

Najčitaniji članci