To je to što me zanima!

Hrvatsko čudo u Parizu: Mogli bismo imati petero finalista!

Već jedan finalist i četvero potencijalnih. I sve bez prve juniorke svijet Petre Marčinko koja je, uz poraz u drugom kolu singla, ispala i u četvrtfinalu parova
Vidi originalni članak

Ivan Dodig prvi je izborio finale Roland Garrosa, zajedno s američkim suigračem Austinom Krajicekom. I tu, vjerujemo, nije kraj Hrvatima - i Hrvaticama - u finalima drugog Grand Slama sezone.

Vjerovali ili ne, mogli bismo imati čak petero hrvatskih predstavnika u borbi za naslov!

SVAKA ČAST Kume Marine, ti si sad na redu: Dodig u finalu Roland Garrosa! BRAVO, DINO Još jedan Hrvat u polufinalu Roland Garrosa! Splićanin (16) ponovio Čilića i sve oduševio

U petak svoje polufinale protiv Caspera Ruuda igra Marin Čilić, a odličan su posao zasad napravili i hrvatski juniori. Dino Prižmić (16) izborio je polufinale juniorske konkurencije s uvjerljivih 6-2, 6-3 protiv Španjolca Meride Aguilara, a na putu ka finalu stoji mu Francuz Gabriel Debru.

Nakon mladog Splićanina među polufinaliste je ušao i Mili Poljičak u konkurenciji parova. U pravom trileru s Latvijcem Butvilasom izbacili su Bartona i Kima nakon što gubili 2-6, 0-4 pa dobili 12-10 u super tie-breaku. Sutra će igrati protiv Godsicka i Rocha.

I, kao šećer na kraju, Lucija Ćirić-Bagarić i Belgijka Costoulas borit će se za finale ženskih juniorskih parova. Pobijedile su treće nositeljice Hovde i Lopez, a sutra će, nadamo se, i prve nositeljice Bejlek i Havlickovu.

Dakle, već jedan finalist i četvero potencijalnih. I sve bez prve juniorke svijeta Petre Marčinko koja je, uz poraz u drugom kolu singla, ispala i u četvrtfinalu parova.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • pivan27 02.06.2022.

    Šteta za đokovića i marčinko

  • true lies 02.06.2022.

    Bosansko čudo

  • Orep 02.06.2022.

    Što je s pionirskim mješovitim parom?

Komentiraj...
Vidi sve komentare