To je to što me zanima!

Huligani se brutalno potukli u Brazilu: Navijač teže ozlijeđen

Nakon što je u posljednjem kolu brazilske Serie A Atletico Paranaense poveo 1-0 protiv Vasca da Game, nastali su neredi u kojima je ozlijeđen velik broj navijača
Vidi originalni članak

Nakon što su krajem prošlog tjedna sve oči bile uprte u ždrijeb Svjetskog prvenstva, Brazil je u nedjelju navečer ponovo pokazao svoju negativnu stranu.

Domaćin svjetske smotre opet je u centru pažnje zbog huliganskog divljanja na stadionima, a ovoga puta veliku sramotu priredili su drukeri Atletico Paranaensea i Vasca da Game. Dvije momčadi u Santa Catarini igrali su posljednje kolo Serie A, a domaćin se borio da izbori nastup na Copa Libertadores, dok je četverostruki prvak Brazila iz Sao Paula htio izbjeći ispadanje.

Nakon što je Atletico poveo 1-0, što je u tom trenutku značilo ispadanje Vasca da Game, došlo je do brutalnog okršaja huligana dvaju klubova te je zbog toga utakmica bila prekinuta.

Ozlijeđen je velik broj navijača od čega je jedan u teškom stanju.

Utakmica se nastavila nakon sat i 10 minuta, a Atletico Paranaense je slavio 5-1 i izbacio goste u drugu ligu.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • amarie_1 10.12.2013.

    pa zar ne može ni jedan sportski događaj proći bez nekog divljaštva?? !! katastrofa

  • Majstorsmora_2 09.12.2013.

    to je vjerovatno bilo samo zagrijavanje, sad si zamislite što ce bit sljedece godine kad još dodu Argentinci, Englezi i ostali kaos totalan.

  • terma dulu 09.12.2013.

    ovo bi FIFA i UEFA trebala kaznit u najmanju ruku da Brazil u skupini igra pred praznim stadionom tj,bez njihovih navijača-ALI po nekim REGULAMA bi im trebalo oduzet SP 2013,!! Ima zemalja koje su spremne odmah organizirati SP,npr: NJEMAČKA,Španjolska,Urugvaj pa čak i Kina

Komentiraj...
Vidi sve komentare