To je to što me zanima!

Hrga: Zaspat ćeš i probuditi se u bolnici! Hunter: Samo ti dođi...

Sedmi teškaš svijeta Michael Hunter prihvatio je prozivku Filipa Hrgovića i želi meč protiv njega početkom iduće godine, no kaže da ga službeno nisu kontaktirali. A on je sam tražio okršaj s Filipom više puta
Vidi originalni članak

Želim mu poslati poruku. Idemo odraditi tu borbu. Ništa nećeš osjećati, samo ćeš zaspati i probuditi se u bolnici. Neće boljeti, poručio je hrvatski boksač Filip Hrgović (28) Amerikancu Michaelu Hunteru (32) i tako, čini se, suzio popis protivnika koje želi s druge strane na sedmog teškaša svijeta prema BoxRecu.

I promotor Matchrooma Eddie Hearn rekao je prije nekoliko dana kako radi na toj borbi koja bi se mogla dogoditi u veljaču ili ožujku iduće godine. Složio se s njim i suvlasnik Sauerlanda Nisse Sauerland, koji također vodi brigu o Filipovoj karijeri.

POGLEDAJTE VIDEO: Hrga kao Rocky, trenirao na Maksimiru

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Borba protiv Huntera bila bi sjajna, samo dajte. Hunter je dobro ime. Cijenim ga kao borca jer želi na bilo koga i ne posustaje. S naše strane nema nikakvog razmišljanja o tom meču. Spremni smo, kad god - rekao je Sauerland.

A sad se javio i sam Hunter, čovjek koji je prije godinu dana remizirao s Aleksandrom Povjetkinom u Saudijskoj Arabiji, gdje je Filip nokautirao Erica Molinu. Ni on nema ništa protiv. Ali više od javnih prozivki, kako se čini, nisu otišli s Hrgovićeve strane.

PREŠAO JE GRANICU Hrgovića nitko ne voli? Babićev udarac ispod pojasa za korak bliže velikom okršaju Hrvata...

- Nisu me nazvali, a mi znaju broj mobitela. Govore o meni kao o čovjeku s kojim se teško dogovoriti. Ali želim im poručiti da nikad sa mnom nisu razgovarali o meču protiv Hrgovića - rekao je Hunter za BoxingScene.

- Filip i ja borili smo se na dvije iste priredbe prošle godine. Ja sam oba puta imao teže protivnike i svaki put pitao bih kad će mi dati da se borim s Hrgovićem. Rekli su mi da je prezelen i da treba napredovati da dođe na taj nivo. Ali ako je spreman, apsolutno, borit ću se s njim. Već sam to nekoliko puta tražio - jasan je Amerikanac.

Prije eventualnoga međusobnog sudara obojicu čekaju drugi mečevi. Hrgović će vjerojatno u ring 19. prosinca u Zagrebu protiv još nepoznatog protivnika, a Huntera, koji ima jedan poraz u 20 profesionalnih mečeva (onaj od Ukrajinca Oleksandra Usika 2017. sudačkom odlukom), isti dan čeka Chauncy Welliver (37) u Teksasu.

Hunter se javio i neposretno nakon što ga je Hrgović, poslije pobjede nad Rydellom Bookerom na Floridi, naveo među nekolicinom jakih imena s kojima se uskoro htio boriti.

OPET U RINGU Babić: Hrgović sabotira našu borbu i morat će mi se ispričati! Nitko ga u Hrvatskoj ne voli...

- Jesu li mi upravo izrezali ime? DAZN je izbrisao moje iz prozivke. Dobro znaju da će se pojaviti babaroga ako triput izgovori moje ime - rekao je Hunter i dodao kako poštuje Hrgovića jer je jedini teškaš koji njegovo ime uopće izgovara.

Čini se kako imamo sve preduvjete za taj dugoočekivani Hrgovićev veliki meč koji bi ga mogao gurnuti u sam vrh ljestvice teškaša. Gospodo, samo se dogovorite...

POGLEDAJTE INTERVJU S HRGOVIĆEM:

Idi na 24sata

Komentari 65

  • riža_i_piletina 20.11.2020.

    Joj najjaci su mi ovi sto komentiraju njegov engleski pa da je decko htjeo ucit nebi bio boksac...pa di mi zivimo covjece sve neki zapadnjaci u pm

  • 20.11.2020.

    E, frajer bu tak jednom dobil po p.... kad mu dođe neki boksač pravi ,a da nije robijaš ili "starac" pred kraj karijere i onda jedva čekam kad ga netko nabije kAj bu reko... Dok ne pobijediš pravog protivnika ja ne vjerujem da ima u tebi nade za samiiii vrh boksa

  • rak samac 20.11.2020.

    A babe nam nema ni na televiziji.nema veze posudit ce mi susjed Vhs pa cu gledat snimku i usput uciti o boksu

Komentiraj...
Vidi sve komentare