To je to što me zanima!

Hvala ti, Marine! Na Šalati su Modrić, Bogdanović, Ljubičić...

Zaklada Marin Čilić okuplja poznate hrvatske sportaše u danu prepunom tenisa i zabave. Marinu se na Šalati pridružuju Modrić, Bogdanović, Ljubičić... Sve, naravno, ima humanitarnu notu
Vidi originalni članak

Na Šalati se već od podneva okupljaju gledatelji i poznati hrvatski sportaši koje je okupio Marin Čilić na humanitarno-sportskom spektaklu 'Gem, set, Hrvatska'.

Zaklada 'Marin Čilić' okuplja poznate hrvatske sportaše u jedinstvenom sportskom događanju, prvom ovakvih razmjera u Hrvatskoj. U danu prepunom tenisa i zabave, Marinu se pridružuju hrvatski sportaši kako bi svi zajedno promovirali bitnost bavljenja sportom od najranije dobi i kako bi prikupili sredstva za izgradnju multifunkcionalnog sportskog igrališta u potrebitoj sredini u Hrvatskoj.

- Sjajna je ova stvar koju je Marin organizirao, svaka mu čast na ovom spektaklu, bit će sjajno - rekao je Ivan Dodig, hrvatski tenisač i kum Marina Čilića.

Na Šalati će tenis igrati Luka Modrić, Bojan Bogdanović, Ivan Ljubičić, Andrej Kramarić, Iva Majoli, Dario Šarić, Dejan Lovren, Mario Mandžukić, Ivan Perišić... Parada sadašnjih i nekadašnjih hrvatskih sportskih superstarova svjetskog glasa!

- Prije svega se nadam kako će ovo biti dobra zabava, kako će ljudi uživati u tenisu kojega će igrati poznate osobe - rekao je tenisač Mate Pavić.

- Ma Čilkan je to sjajno osmislio. U šali sm mu rekao da ja mogu skupljati loptice, sad ćemo vidjeti kakav ću biti tenisač - rekao je Andrej Kramarić i kratko se osvrnuo na utakmice s reprezentacijom:

- Onu važniju utakmicu smo dobili. Što se tiče Tunisa, bili smo već glavom na odmoru, ali ne sumnjam da ćemo opet biti pravi.

Na Šalati se očekuje nekoliko tisuća gledatelja, a mečevi počinju od 16 sati. Djeca i roditelji iz Tordinaca došli su u majicama 'Hvala, Marine! OŠ Tordinci'. Upravo njima idu sredstva koja će se pribaviti na humanitarno-sportskom spektaklu 'Gem, set, Hrvatska'.

Sjajni događaj od 18 sati prenosit će i drugi progra, Hrvatske televizije.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • drakula1985 12.06.2019.

    Čilić Bogdanović, Ljubičić ??? Staje sad valjaju???

  • krupa 12.06.2019.

    Bravo Marine,bravo hrvatski sportaši,pokažite djeci put i usrećite najmanje,hrvatski sportaši su za promociju Domovine učinili više od svih onih koji su plaćeni za to!

  • 12.06.2019.

    osvojiš Davis Cup i još ti ispred imena pišu 'tenisač', kao da ne znamo ko je Mate Pavić

Komentiraj...
Vidi sve komentare