To je to što me zanima!

I u Afganistanu žive za Hajduk...

Kad srce kaže nogomet, mi kažemo HNL. A danas od 20 sati naša srca će kucati sa srećom jer utakmicom Hajduka i Intera na Poljudu započinje nastavak HNL-a...
Vidi originalni članak

Prije tri mjeseca 12. kontingent pripadnika Oružanih snaga RH zaputio se u Afganistan u sklopu mirovnih misija NATO-a. Naravno, dani ne prolaze, a da se ne sjete Lijepe naše. Hrvatski vojnici itekako prate što se događa u Hrvatskoj, a među njima ima zagriženih navijača koji su, kao i svi mi, jedva dočekali povratak HNL-a.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kad srce kaže nogomet, mi kažemo HNL. A danas od 20 sati naša srca će kucati sa srećom jer utakmicom Hajduka i Intera na Poljudu i službeno započinje nastavak HNL-a. Nažalost, igrat će se pred praznim tribinama, ali zato će prisutnost ispred TV-a biti nikada brojnija, a Splićani su dobili posebnu podršku iz dalekog Afganistana odakle su im hrvatski vojnici zaželjeli sreću protiv Intera iz Zaprešića.

IGOR TUDOR 'Dugo je Hajduk bio kmečavac, onda su se pojavili i neki novi' HAJDUK ČEKA INTER Ipak muk sa sjevera! Zbog oluje ništa od navijanja sa zvučnika

- Dobro jutro! Šaljemo Vam podršku od hajdukovaca iz hrvatskog kontingenta iz Afganistana. Sretno u nastavku prvenstva. Lijep pozdrav svima.” – napisali su pripadnici OSRH, piše Dalmacija Danas.

IVO GRBIĆ 'Hajduk mi je dao do znanja da ne računa na mene pa me preko medija i navijača pritiskao'

Tu su i prigodne zastave i transparenti s kojima je nekoliko hrvatskih vojnika i poziralo na zajedničkim fotografijama. 

Poljud će biti prazan, ali ispunjen brojnim srcima.  Klub je pokrenuo akciju "Uvik u srcu" u kojoj ćete za 100 kuna dobiti naljepnicu s imenom na jednoj od sjedalica. Imena pretplatnika već su nalijepljena, a više od tisuće sjedalica je 'popunjeno'.

Susret 27. kola 1. HNL počinje od 20 sati, a prijenos je na Areni 3.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • šaptač glistama 05.06.2020.

    Pa možda ima navijača za Inter iz Bangladeša..kakve naslove stavljate..baš vam je dosadno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare