To je to što me zanima!

I bivši šef dolazi na Dinamovu utakmicu sezone! Nenad Bjelica na okršaju 'modrih' i Salzburga

Sredinom travnja 2020., Bjelica je napustio klupu 'modrih' zbog neslaganja s upravom nakon čega je u Maksimir dolazio kao trener Osijeka. Danas će u Zagrebu biti 'u civilu'...
Vidi originalni članak

Bivši trener Dinama i Osijeka, Nenad Bjelica, vraća se na Maksimir, ali ovog puta u ulozi gledatelja. Kako piše Večernji, Bjelica će uživo na zagrebačkom stadionu gledati okršaj Dinama i Salzburga u četvrtom kolu Lige prvaka!

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, sredinom travnja 2020., Bjelica je napustio klupu 'modrih' zbog neslaganja s upravom nakon čega je u Maksimir dolazio kao trener Osijeka, s kojim je, također, nedavno prekinuo suradnju. 

DINAMO - SALZBURG 1-1 Dinamu bod protiv Salzburga: Bočkaj pogodio prečku u 90.

Rasprodani maksimirski stadion dočekat će tako Austrijance, a u svečanoj će loži biti bivši trener koji je s 'modrima' osigurao prvo prezimljavanje u Europi nakon. Možda ga je Čačić i zatražio poneki savjet kao stručnjaka za austrijski nogomet...

- Vjerujemo da možemo napraviti dobar rezultat, ovo je ozbiljno natjecanje, ovo je Liga prvaka. Nije lako osvajati bodove u našoj skupini, ali Dinamo je otvorio tu skupinu s pobjedom protiv Chelseaja, to diže apetite u javnosti i kod naših igrača. Bilo je dosta kritika, ali kada vidite na koji smo način došli do Lige prvaka i koliko smo golova dali, to je za respekt. Utakmice u Milanu i Salzburgu su pokazale da nam malo nedostaje, možemo li to preskočiti vidjet ćemo u sljedeće tri utakmice - rekao je trener Dinama uoči utakmice.

OD 1990. DO 2022. Dinamo 58 puta slavio u LP: Ademi ih isto toliko odigrao, a najviše golova zabio je Oršić PRIČA IZ KRANJČEVIĆEVE... HNS 'skautirao' beka Salzburga. Nogometna elita na tribinama, mali Rukavina je ozbiljna klasa!

Utakmicu u izravnom prijenosu možete pratiti na programu ArenaSport 1.

POGLEDAJTE VIDEO: 'DINAMO ĆE POBIJEDITI 3:0'


 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • pag1987 11.10.2022.

    Ako bude Dinamo vodio 3:1 neka Bjelko šapne Čačiću par riječi u uho...

  • ferata 11.10.2022.

    ' oće li doć Maminjo?

  • svi-smo-isti 11.10.2022.

    Dolazi kao savjetnik Salzburga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare