To je to što me zanima!

I dalje prži u Dohi: Modrić imao posebno zagrijavanje, Livaja se zalijevao vodom i radio sam

Još jednom, vrlo vjerojatno i zadnji put, Marko Livaja trenirao je individualno. Dok je trčao na 30-ak Celzijevih stupnjeva, boca hladne vode bila mu je "najbolji prijatelj". Kao i ostalim našim igračima u vrlo teškim uvjetima.
Vidi originalni članak

Sitno se broji do prve utakmice Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Za četiri dana, u srijedu, Hrvatska otvara protiv Maroka od 11 sati, a nakon jučerašnjeg treninga u večernjim satima kada je popustila vrućina, u subotu je Zlatko Dalić odlučio odraditi trening u terminu kada će Hrvatska odigrati prvu utakmicu.

JOŠ ČETIRI DANA Borna Barišić: Sosa? Svaki dan je nadmetanje. A Maroko? Ma gubili smo i od lošijih momčadi SVE TRI U JEDNOM DRESU Poznato je u kojem dresu će 'vatreni' igrati u grupnoj fazi

Luka Modrić odradio je posebno zagrijavanje, a još jednom, vrlo vjerojatno i zadnji put, Marko Livaja trenirao je individualno. Dok je trčao na 30-ak Celzijevih stupnjeva, boca hladne vode bila mu je "najbolji prijatelj". Kao i ostalim našim igračima u vrlo teškim uvjetima.

- Nije ništa strašno, bio je hematom. Nadam se da ću sutra početi normalno trenirati - kazao je Livaja na jutarnjoj medijskoj konferenciji prije treninga.

Inače, naši su reprezentativci danas razveselili i katarsku mladež. Fifa i Katar su svakoj reprezentaciji ponudili da odaberu jedan događaj u kojem će se družiti s lokalnim stanovništvom. Uz odlazak u muzeje, galerije i učenje o katarskoj kulturi, HNS je odabrao 45 minuta slobodnog nogometa s lokalnom djecom. Baš kao i Nijemci.

Od 8 i 15 po srednjoeuropskom vremenu, odnosno od 10.15 po katarskom, Lovro Majer, Bruno Petković, Josip Šutalo, Kristijan Jakić, Josip Stanišić i Luka Sučić obuli su kopačke i zaigrali nogomet s djevojčicama koje su imale priliku naučiti nešto od hrvatskih reprezentativaca. 

Prvo su se dodavali i podučavali ih osnovama nogometa pa igrali jedan na jedan. Učili su driblinge i nogometne trikove, svatko je imao ponešto iz svog čarobnog šešira. Odgovarali su na njihova brojna pitanja, udijelili savjete zlata vrijedne.

Sat nogometa koji je prošao u tren oka, ali zasigurno trenuci koje će katarska djeca zauvijek pamtiti. 

POGLEDAJTE VIDEO: VIDA PRIJE UTAKMICE S MAROKOM

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Nodi4444 20.11.2022.

    Teski uvjeti? Hahahha pa za te pare ima da mi na rukama trci 90min

  • Purger-Dinamo 19.11.2022.

    Dećki....sretno vam bilo

  • NP niko pitur 19.11.2022.

    što mi brišete komentar imam pravo na svoje mišljenje a drugi se slažu ili ne vidi se a što je loše što kažem da i drugi imaju iste uvjete kao i mi i čim izgubimo neko nam kriv

Komentiraj...
Vidi sve komentare