To je to što me zanima!

I golf staje zbog korona virusa, ali Lucy ima drugi izvor zarade

Lucy Robson je revolucionarizirala način odijevanja dama koje se bave golfom. Profesionalni uzor joj je Tiger Woods, a zajedno sa 'našom' Paige Spiranac najveća je zvijezda ženskog golfa
Vidi originalni članak

Sport je dio života, mnogima i dio svakodnevice, a nema segmenta u životima stotina milijuna ljudi pa i sportaša na koje na barem neki način ne utječe korona virus. Golf nije mogao ostati niti je ostao iznimka.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Preko Atlantika se i dalje igra, ali ženska profesionalna golf asocijacija (LPGA) i European Tour već otkazuju ili odgađaju turnire u ugroženim europskim i azijskim područjima. Nema nastupa, nema ni zarade.

Iznimke su oni tj. one koji svojom popularnošću do novca dolaze i putem društvenih mreža jer ako vas bogati sponzor prepozna kao profil s dobrom platformom za reklamu... Zaradit ćete. Britanska golferska zvijezda Lucy Robson (24) zarađuje.

Dok njeni muški američki kolege kao Billy Horschel (33) odbijaju prekinuti tradiciju rukovanja i pozdravljanja s navijačima, Lucy i njene europske kolegice i kolege sada uopće nisu u poziciji da prije prve rupe i na kraju natjecanja krenu sa uobičajenim 'daj pet'.

Lucy Robson je napravila korak dalje u biznisu temeljenom na svom sportskom talentu pa nakon pregovora prihvatila postati model branda FashionNova i time, bez pretjerivanja, revolucionarizirala način odijevanja dama koje se bave golfom.

Ako se žena osjeća udobno u pripijenoj odjeći dok radi svoj posao onda na to i ima pravo, a Robson je drage volje pristala utrti taj novi put.

Isti je slučaj sa 'minicama', dekolteima i(li) sportskim haljinama. FashionNova proizvede, a Lucy Robson obuče i pokaže kako to može izgledati u jednom posve novom golf-izdanju.

Lucy je, uz Hrvaticu Paige Spiranac, najveća zvijezda ženskog golfa. Profesionalni joj je uzor, kaže, Tiger Woods, a sa preko milijun pratitelj(ic)a na Instagramu, Britanka je jedna od najpraćenijih sportašica uopće.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • violetmind 12.03.2020.

    Jeli i ova hrvatica😜!

  • mentalist1 11.03.2020.

    Unistio bih je ko hdz ovu napacenu drzavu.

  • odjutradomraka 11.03.2020.

    naslov sugerira da se odala najstarijem zanatu

Komentiraj...
Vidi sve komentare