To je to što me zanima!

I HNL ikona oplela po Sučiću: 'Ti si očito živio u nekom drugom gradu, a ne u Bugojnu...'

Petar Sučić nedavno je odlučio da će nastupati za Hrvatsku. Za U-21 reprezentaciju Bosne i Hercegovine odigrao je osam utakmica, a nedavno je odbio poziv izbornika Igora Jankovića
Vidi originalni članak

Petar Sučić (20) nedavno je promijenio sportsko državljanstvo. Nastupao je za mlađe selekcije Bosne i Hercegovine, ali će u budućnosti predstavljati Hrvatsku. Zbog toga su u susjedstvu ljutiti. Komentar na Sučićevu odluku dao je i Ermin Zec (36), nekadašnji golgeter Šibenika (najbolji igrač HNL-a u sezoni 08/09) i Rijeke.

POGLEDAJTE VIDEO: Redovi za ulaznice

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Čuo sam za tebe puno lijepih riječi od naših Bugojanaca i tvojih bivših trenera. Po meni, igrači koji jednom zaigraju za Bosnu i Hercegovinu, nebitno u kojem uzrastu, više ne bi smjeli promijeniti reprezentaciju. Tako ćemo stvoriti više prostora za dječake koji će sutra ponosno stajati pred zastavom koju vole i za koju će s velikom radošću nastupati. Dečko, želim ti puno sreće u nastavku karijere, ali ti si očito živio u nekom drugom gradu, a ne u Bugojnu. Živio!", napisao je Zec na Facebooku.

Sučić je iz Bugojna, kao i spomenuti Zec. Nedavno je odbio poziv Igora Jankovića, izbornike bosanskohercegovačke U-21 reprezentacije. Petar je bratić hrvatskog reprezentativca Luke Sučića, koji već godinama igra za RB Salzburg. Zec je trenutačno bez kluba. Posljednji angažman imao je u sarajevskom Željezničaru.

Sučić je ove sezone za Dinamo odigrao 32 utakmice uz po gol i asistenciju. Počeo je u Iskri iz Bugojna, bio je u Zrinjskom, gdje ga je trenirao i Sergej Jakirović, danas trener Dinama. U zagrebački klub prešao je u siječnju 2022. za 200.000 eura.

NAVALA ZA DERBI Opet redovi pred Maksimirom: Navijači pohrlili po preostalih 400 ulaznica za poljudski derbi PRIPREME ZA DERBI Dinamo u pet dana ima tri leta u Split i iz Splita. Nakon Kupa spremaju tradicionalnu feštu?!

 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • axl44 29.03.2024.

    ikona 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️ jbt nikad čuo za tog eurokrema ili kak se već zove 🤣🤣🤣🤣

  • splitmoj 29.03.2024.

    Maminjo ima dojavu za sve pa tako i biži dan prije pravomoćne. Koja smijurija od drzave,pravosuđa a najprije dinama kao kluba. Zato pravi purgeri i nisu na stadionu. HŽV

  • splitmoj 29.03.2024.

    Suđenje i svjedoćenje balabana,i modrićev recept ne sjeća se keša u ruke, p.s.aću gaće. Vi pričate o kme kme jadno ne možete skupit 15000 čeljadi namistili ste čaču i mater u organizacije. Hajduk je "lipo" prestavljen tu i s puno članova.... Smijurija. Nemate vi veze dalje međugorja

Komentiraj...
Vidi sve komentare