To je to što me zanima!

I Lokosi protiv Ćorića: Otjerali Antina brata, a prvi je strijelac

Tokić me, kao osoba, razočarao. Pričao je jedno, a radio drugo. Prvi dan priprema došao sam na trening, kao i na svaki drugi. Pozvali su me i rekli da na mene ne računaju, bez objašnjenja, kaže Josip Ćorić
Vidi originalni članak

Dobar dan, radimo na novom projektu kluba u koji se ne uklapa najbolji strijelac i drugi najbolji asistent. Žao nam je, ali takav je projekt.

Možete li zamisliti da vam netko to kaže?

E, pa upravo tako se Lokomotiva oprostila od Josipa Ćorića, Antina brata. Otprilike kad su se u Dinamu obrušili na Antu, u Lokomotivi su počeli probleme za Josipa. Da bi ga na kraju otjerali.

- Ne znam ima li to veze s Antom.

Trener Mario Tokić i čelnici kažu da je Josip sportski primio raskid.

- Nisam. Bio sam šokiran! Tokić me, kao osoba, razočarao. Pričao je jedno, a radio drugo. Prvi dan priprema došao sam na trening, kao i na svaki drugi. Pozvali su me i rekli da na mene ne računaju, bez objašnjenja. Eto, jednostavno su mi rekli da sam višak - kaže Josip.

Jopa, kako ga zovu, igra na poziciji veznog igrača, a iako ima manju minutažu od Capana, Šunjića, Majera i Ivanušeca, sa šest golova prvi je strijelac kluba. E, sad, dvije su opcije protjerivanja. Prva, da je Lokomotiva toliko dobra da može bez problema otjerati najboljeg strijelca i asistenta, i druga, da je razlog što je Josip - Antin brat.

Logika kaže da treće opcije nema. Također, zdrav razum nalaže da, tako to ide, sami izaberete onu u koju ćete vjerovati...

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Pivica velika 14.06.2017.

    Gdje je problem ?Sad će bez odštete u Ajduka koji po 13.puta zaredom napada titulu !

  • fellix 14.06.2017.

    hahaha....pa to je najmanji problem. Ima hrpa klubova koja bi ga uzela. Siguran sam da bi ga uzela i Rijeka a kasnije će ispasti kao i sa Andrijaševićem. Bojim se da se neće desiti ona Mamićeva prosudba da Rijeka i hajduk slijedećih deset godina neće biti prvaci.....!!!! Evo u moju drugoligašku Kustošiju bit ćeš dobrodošao. sa takvih par igrača vjerujem da ćeš za godinu ili dvije igrati u prvoj lizi......!!!!

  • cassini 13.06.2017.

    opet se ispodprosječni nogometaši guraju u prvi plan ko da us neki novi Pele, Falcao ili u najmanju ruku Gerd Miller

Komentiraj...
Vidi sve komentare