To je to što me zanima!

I 'mini' Brazilci su najbolji na svijetu, osvojili peti naslov!

Brazil je u finalu futsal Svjetskog prvenstva pobijedio Španjolsku golom Neta 20 sekundi prije kraja! Poput 'prave' brazilske reprezentacije, osvojili su peti naslov!
Vidi originalni članak

Poput 'prave' brazilske reprezentacije, futsal momčad iste zemlje osvojila je peti naslov svjetskih prvaka! U finalu na Tajlandu pobijedili su Španjolsku 3-2 nakon produžetaka u reprizi finala od prije četiri godine. 

Brazil je poveo golom Neta u 24. minuti, a samo šest kasnije bio je u zaostatku. Dva gola u 120 sekundi i 'furija' je preokrenula rezultat. 

Selecao je spasio, a tko drugi nego najbolji malonogometaš svih vremena, čudesni Falcao. Zabio je za izjednačenje tri minute prije kraja nevjerojatnim udarcem u 'rašlje' s 10-ak metara, golman se nije niti pomaknuo. 

Neto je donio titulu svojim drugim golom 20 sekundi prije kraja! Falcau je to drugi naslov, a s 35 na leđima u miru može u mirovinu...

Idi na 24sata

Komentari 18

  • AnteG 18.11.2012.

    bravo! Nitko sretniji od mene što ste razorili odvratne prepotentne španjolce! :D neka se zna tko je najbolji na svijetu u nogometu ;)

  • WOMANIZER 18.11.2012.

    tko zna, zna!

  • torca-1950 18.11.2012.

    falcao ulazi samo kad je bitno...protiv argentine je preokrenuo....danas protiv španjolske eurogol....ma čudo od igrača

Komentiraj...
Vidi sve komentare