To je to što me zanima!

"I savršeno odigrana utakmica možda nam neće biti dovoljna"

Od 20:45 igraju se prve utakmice četvrtfinala Lige prvaka. Madridski Real gostuje na Cipru kod APOEL-a, a londonski Chelsea ide u goste neugodnoj Benfici u Portugal
Vidi originalni članak

Real Madrid gostuje kod ciparskog čuda APOEL-a u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka (20:45).

- I savršeno odigrana utakmica možda neće biti dovoljna - rekao je trener APOEL-a Ivan Jovanović i dodao:

- Mi smo tu da učimo od Reala. Real od nas nema što za naučiti - kaže Jovanović koji trenira jedini ciparski klub koji je ušao u četvrtfinale Lige prvaka.

No Jose Mourinho se ne slaže s kolegom: 

- Naravno da možemo naučiti nešto od momčadi kakva je APOEL. Pokazali su da je momčad važnija od individualca. Poštujemo ih i vjerujemo da su u četvrtfinalu zasluženo - rekao je Mourinho.

Real će istrčati bez važnog igrača u veznom redu. Xabi Alonso mora odraditi utakmicu suspenzije, a Mourinho neće moći računati ni na Diarru koji se žalio na ozljedu. Na popisu ozlijeđenih su i Callejon, Carvalho i Di Maria. 

APOEL dočekuje Real kao momčad koja je slavila u pet od sedam domaćih utakmica. "Kraljevski klub", s druge strane, ima sedam pobjeda iz osam nastupa u ovogodišnjem izdanju Lige prvaka.

Di Matteo vjeruje u svoju momčad

Sve smo bolji, zabijamo sve više golova u gostima i nadamo se da ćemo zabiti Benfici kako bismo s povoljnim rezultatom došli na Stamford Bridge, rekao je trener Chelseaja Roberto di Matteo uoči gostovanja u Portugalu.

- Benfica je odlična momčad. Imaju dobrih pojedinaca i neće nam biti lako. No vjerujem u svoju momčad - dodao je Di Matteo.

Benfica nije prošla dalje od četvrtine finala Lige prvaka od 1990. godine.

Četvrtfinale Lige prvaka:

APOEL - Real Madrid

Benfica - Chelsea

Idi na 24sata

Komentari 16

  • NIAGARA 27.03.2012.

    Samo Real, Barca ma je............vas i jedni i drugi. U citavoj ovogodišnjoj Ligi Prvaka najsvjetliji primjer nogometa je Apoel. Da vjerovatno je veceras kraj, ali ovi momci zaslužuju sve pohvale, ovi momci su pokazali da novac ipak nije sve. Navijam od srca za vas i možda su cuda moguca.

  • ikanonimus 27.03.2012.

    finale benfika-bayern normalno ako je moguče ako pritom ne igraju prije tj. u polufinalu tj. da prođu četvrfinale

  • Nerd86 27.03.2012.

    A vidi huligane kako pale baklje iza ccc..

Komentiraj...
Vidi sve komentare