To je to što me zanima!

I vaterpolisti u humanitarnoj akciji: Na aukciji zlatne kapice

Početna cijena svake memorabilije jest 500 kn, a cilj je prikupiti 20.000 kuna. Zasad je najveću cjenovnu ponudu postigla "trofejna" kapica iz Juga reprezentativnog centra Josipa Vrlića
Vidi originalni članak

Ako ste ikada htjeli imati, a jednostavno niste imali gdje kupiti ili nabaviti, kapicu u kojoj je Maro Joković osvojio olimpijsko zlato u Londonu, kapicu u kojoj je Xavi Garcia postao svjetski prvak u Budimpešti prije tri godine ili, malo davnije, u kojoj je nekad igrao Perica Bukić ili, možda, prošetati trenirku koju je u Atlanti 1996. i Samir Barać, onda su vam preostala završna tri dana u "Humanitarnoj akciji vaterpolskih memorabilija za borbu protiv korona virusa" koju je prije malo manje od tri tjedna pokrenula Vaterpolska udruga Danče na svom specijaliziranom vaterpolskom portalu dance.hr.

KRAJ TRENERSKE KARIJERE? Gotova misija: Rudić nakon dvije godine napušta Pro Recco

Bivši, sadašnji, reprezentativci, treneri, čak i djelatnici... Svi su izvadili jedan komadić svoje vaterpolske opreme koju još čuvaju i koja će uskoro postati nečije vlasništvo, dok će novčana protuvrijednost otići onima kojima je trenutno to najvažnije u akciji "Hrvatska protiv korona virusa".

Početna cijena svake memorabilije jest 500 kn, a cilj je prikupiti 20.000 kuna. Zasad je najveću cjenovnu ponudu postigla memorabilija reprezentativnog centra Josipa Vrlića, njegova kapica iz Juga u onoj čudesnoj sezoni 2015./2016. u kojoj su Dubrovčani osvojili pet trofeja. 

FATOVIĆ MIJENJA RUDIĆA? Hrvat opet na klupi bogataša? Pro Recco želi Elvisa Fatovića

Kapice uglavnom dominiraju u ponudi, a imajući u vidu da su i neizostavni dio hrvatske navijačke opreme o kojek god sportu bilo riječ, nije zaista puno novca u igri uspoređujući vrijednost, važnost i, primjerice, neke nogometne ponude. Stoga požurite, vremena ima do nedjelje u 23:00.

Neke od memorabilija:

  • Vrlićeva kapica Juga iz najuspješnije sezone u povijesti 2015./16.
  • Kobešćakova jugaška trenerka iz sezone 2017./18.
  • Jokovićeva reprezentativna kapica s OI-ja u Londonu   
  • Baraćeva trenerka s OI-ja u Ateni
  • Bijačeva kapica sa SP-a 2019. u Južnoj Koreji
  • Fatovićeva kapica Juga u kojoj je 2006. osvojio LP
  • Garcijina kapica sa SP-a 2017 u Budimpešti
  • Burićeva reprezentativna majica
  • Šimencova majica s OI-ja u Altanti 1996.
Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare