Obavijesti

Sport

Komentari 1

Hrvat opet na klupi bogataša? Pro Recco želi Elvisa Fatovića

Hrvat opet na klupi bogataša? Pro Recco želi Elvisa Fatovića
1

Bivši Rudićev pomoćnik na klupi hrvatske reprezentacije dosad je od klubova vodio Jug, no rezultate koje je napravio s Australijom (npr. bronca u Svjetskoj ligi prošle godine) stvorile su mu jako dobre reference

VIDEO

Ratko Rudić od sljedeće sezone više neće biti trener Pro Recca. Dvogodišnji ugovor koji je potpisao u ljeto 2018. godine samo što nije istekao, a budući da dogovora oko produženja suradnje nije bilo, najveći trener u vaterpolskoj povijesti vratio se u Hrvatsku i, po svemu sudeći, vjerojatno završio svoju, moguće, za druge nedostižnu trenersku karijeru. 

U gradiću pokraj Genove, međutim, aktivno traže Rudićevog nasljednika. Prvo ime koje je procurilo u javnost bio je Carlo Silipo, bivši talijanski reprezentativac koji je dosad radio s mlađim reprezentativnim kategorijama Setebella. Međutim, kandidata ima još, a među njima je i još jedan Hrvat - Elvis Fatović.

Fatović je još uvijek izbornik Australije koju je preuzeo početkom 2013. godine i planira ostati barem do Olimpijskih igara u Tokiju koje su prebačene na sljedeću godinu. U nekim normalnijim okolnostima izbornički i klupski posao istovremeno možda ne bi bio tako zahtjevan, no ako se uzme u obzir geografija i udaljenost Australije od Europe, onda to stvara možebitan problem u Fatovićevoj odluci.

Gotova misija: Rudić nakon dvije godine napušta Pro Recco
Gotova misija: Rudić nakon dvije godine napušta Pro Recco

Naravno, kada zove najtrofejniji europski klub, onda se i preko takvih stvari može prijeći, naći solucija. Bivši Rudićev pomoćnik na klupi hrvatske reprezentacije dosad je od klubova vodio Jug, no rezultate koje je napravio s Australijom (npr. bronca u Svjetskoj ligi prošle godine) stvorile su mu jako dobre reference.

Također, uz Dubrovčanina u konkurenciji je još i bivši španjolski izbornik Gabi Hernandez, čovjek kojemu možemo zahvaliti na Xaviju Garciji s obzirom da je svađa između njih dvojice rezultirala Xavijevim dolaskom među Barakude. No, to je već kandidat za kojeg ne vjerujemo da će se gazda Volpi i sportski direktor Felugo odlučiti, kao ni za trenutnog trenera Savone Alberta Angelinija.

Uz trenera Pro Recco mora još riješiti i status nekolicine igrača, sve odreda važnih. Hrvatskom kapetanu Andri Bušlji istječe ugovor, kao i Filipu Filipoviću, Dušanu Mandiću, Josephu Kayesu. Za Bušlju se zanima i Marseille koji je već doveo Andriju Prlainovića i očito želi grabiti ogromnim koracima naprijed.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani