To je to što me zanima!

I zločesti sakupljači lopti mogu odlučiti utakmicu...

Sakupljači lopti na nogometnim utakmicama itekako mogu biti važni u odlučujućim trenucima. Pokazala su nam to i ova petorica dječaka...
Vidi originalni članak

Veliki klubovi imaju cijelu vojsku pomagača koja ih vodi do pobjeda. Od navijača i trenera pa sve do sakupljača lopti uglavnom iz omladinskih pogona klubova. Ispostavilo se da su važan čimbenik u velikim pobjedama upravo ovi posljednji, klinci koji dodaju lopte i žive utakmice sa svojim starijim kolegama i nogometnim uzorima. Tako se i način na koji dobace loptu natrag u teren razlikuje ovisno o tome tko čeka loptu.
Izabrali smo vam pet "najopasnijih" majstora zanata.

1. ISPRAVIO NEPRAVDU I SAM ZABIO GOL
Nikome nije jasno kako se izvukao s ovom "psinom". Nakon što je napadač domaće momčadi promašio čitav gol, maleni je dodavač lopti uzeo stvar u svoje ruke i noge. Iskoristivši nepažnju gostujućeg golmana ušetao se u teren i lagano ugurao loptu u gol. Sudac je nekim čudom priznao gol, a domaći se igrači rastrčali po terenu slaveći gol. Gosti su se, naravno, sjatili oko suca.

2. ASISTENCIJA BRZOG SAKUPLJAČA

Golman je izletio izvan svog prostora, ispucao loptu i krenuo natrag na gol. Izraelski dječak shvatio je da je golman daleko izvan svog prostora, a kako je u rukama već imao rezervnu loptu na brzinu je dobacio nogometašu koji je izveo aut. Golman se nije uspio vratiti, a dječaku se bez problema može upisati i asistencija.

3. DRIBLER OKO KOJEG SU SE POTUKLI
Ovaj dječak zaslužan je što su se igrači PAOK-a i Panioniosa potukli. Maleni je dribler iznervirao gostujućeg igrača nakon čega ga je pobješnjeli nogometaš odgurnuo. Umiješali su se i domaći igrači, stali u obranu dječaka, i 'frka' je bila neizbježna.

4. TOTTENHAMOV SAKUPLJAČ POGODIO GDJE NAJVIŠE BOLI
Na utakmici Kupa Uefe prošle sezone maleni Spurs upisao se u navijačke almanahe kluba iz Londona. Dječak je dovoljno brzo dodao loptu igraču Famaguste. Možda čak i prebrzo s obzirom da ga je pogodio gdje najviše boli.

5. TKO KAŽE DA MORA STAJATI
Zašto bi stajao ili čak hodao ako može jednostavno ležati i obavljati svoj posao. Pokazao je to ovaj lijeni Portsmouthov dječak. Iz ležeće poze glavom je vratio loptu u teren. Umor je jednostavno bio prevelik, ali svaka čast na snalažljivosti.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • zlaco 11.03.2009.

    definitivno mali iz tottenhama, genijalan je. treba vise bit takvih stvari na nogometu

  • ja sam laki 11.03.2009.

    prestrašno xaxa

  • nino95 11.03.2009.

    samo kopirate vijesti s drugih portala...ovo je bilo na dnevnik.hr prije dva tri dana!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare