To je to što me zanima!

Ibáñez zabio iz slobodnjaka u pobjedi Zvezde kod Partizana

SEDMI U SEZONI Crvena zvezda nastavlja nizati uspjehe u srbijanskom prvenstvu. U pobjedi nad najvećim rivalom Partizanom (2-1) zabio je i Argentinac s hrvatskom putovnicom, Luis Ibáñez
Vidi originalni članak

Najveći derbi srbijanskog nogometa, okršaj Partizana i Crvene zvezde, očekivano je pripao crveno-bijelima. Zvezda je slavila 2-1 u 150. Vječnom derbiju na Stadionu Partizana i povećala prednost u odnosu na gradskog rivala na ogromna 32 boda.

Bjelokoščanin Cédric Gogoua doveo je domaćine u vodstvo u debiju golom u 17. minuti, a samo osam minuta potom Luis Ibáñez vratio je stvari na početak. Lucho je sjajno zabio iz slobodnjaka s 20-ak metara. Bio mu je to sedmi gol u ovoj sezoni.

Raspoložen dan inozemnih nogometaša u Beogradu zaključio je Portugalac Hugo Vieira golom za preokret Zvezde u 33. minuti. Unatoč drugom žutom kartonu za Aleksandra Lukovića u 71. minuti, Partizan nije uspio zabiti do kraja s igračem više.

Zvezda je već odavno osigurala prvo mjesto nakon osnovnog dijela sezone jer šest kola prije kraja ima čak 27 bodova više od prvog pratitelja, Borca iz Čačka. Partizan je na šestom mjestu i još uvijek mu visi nastavak natjecanja u Ligi za prvaka.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Idi na 24sata

Komentari 32

  • qwesd 28.02.2016.

    hhahhah ibanez u dinamu zamjena,a u zvezdi glavni igrač

  • lovac22 28.02.2016.

    a igraca najveci mu je dosek crvena zvezda, da ga vidim pljuno bi ga

  • MilkecMali 28.02.2016.

    jadni majstori sa mora, molili boga da se raspadne bivsa drzava da mogu bit koji put i prvaci,kad ono ukazao se dinamo. jbg sta ti je zivot

Komentiraj...
Vidi sve komentare