To je to što me zanima!

'Ibra u Interu? Potukao bi se s Conteom nakon minutu i pol...'

Talijanski mediji sele ga po Juventusu, Milanu i Interu, a upravo su ovi potonji, prema Calciomercatu, najizgledniji za njegovo dovođenje. Navodno su već sjeli za stol s Ibrinim agentom Minom Raiolom
Vidi originalni članak

Švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović (38) privodi kraju svoju MLS avanturu u redovima LA Galaxyja. Ugovor mu istječe zadnjim danom ove godine, a u redu za njegove usluge navodno stoji nekoliko europskih velikana.

Talijanski mediji sele ga po Juventusu, Milanu i Interu, a upravo su ovi potonji, prema Calciomercatu, najizgledniji za njegovo dovođenje. Navodno su već sjeli za stol s Ibrinim agentom Minom Raiolom, piše dobro upućeni Il Giornale.

- Ibrahimović u Interu? Pa taj bi se potukao s trenerom Conteom nakon minutu i pol. jerojatno nakon prve presice - rekao je bivši talijanski reprezentativac Antonio Cassano u emisiji Tiki-Taka.

Iako je Ibrahimović u poznim igračkim godinama, samopouzdanja mu ne nedostaje.

- I s 38 godina na leđima bez problema bi u Serie A u sezoni mogao zabiti 20 golova - rekao je Ibrakadabra koji je u Italiji već nastupao za Juventus, Inter i Milan.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • KristijanCro 21.10.2019.

    Odličan igrač, nula karakter

  • biberrr 21.10.2019.

    Conte je odličan trener,sa Ibrom bi Inter imao dobre šanse za naslov prvaka. Ali teško je ukrotiti njegov ego.

  • bedak11 21.10.2019.

    Ibra je propalica

Komentiraj...
Vidi sve komentare