To je to što me zanima!

Ibrahimović je meta terorista? Pred kućom pronašli bombu

Zlatan Ibrahimović u vikendicu je odlazio na odmor. Tamo je uvijek imao svoj mir. Nakon što mu je pronađena bomba, Zlatan Ibrahimović više ne može imati mira
Vidi originalni članak

Vilu od 440 kvadratnih metara u predgrađu Malmöa Zlatan Ibrahimović platio je tri milijuna eura. Sad je hitno prodaje.

U jeku pariškog mimohoda, na kojem se okupilo više od milijun ljudi u znak sjećanja na žrtve terorističkih napada, pred kućom Zlatana Ibrahimovića u Švedskoj pronađena je ručna bomba.

Je li moguće da je najbolji nogometaš PSG-a meta terorista, pitaju se francuski mediji u nevjerici nakon što je nađena eksplozivna naprava. Utakmice francuskog nogometnog prvenstva za vikend počele su minutom šutnje za sve poginule u terorističkim napadima, nakon čega su gledatelji na svim stadionima iz sveg glasa pjevali "Marseljezu" i pritom mahali tisućama francuskih trobojnica.

Iz pariške policije zasad nisu htjeli komentirati hoće li Ibrahimović dobiti posebnu pratnju.

Švedski reprezentativac je bio izuzetno utučen nakon poraza od Bastije 4-2, no tad je uslijedio poziv koji ga je, kažu svjedoci, prenerazio.

Kuću u Ribersborgu, predgrađu Malmöa, Zlatan je kupio prije nekoliko godina.

To mu je omiljeno mjesto za odmor, kamo s obitelji ide nakon završetka sezona. Tamo, kako kaže, uvijek ima prijeko potreban mir, nitko ga ne gnjavi te skupi itekako potrebnu energiju za sljedeće sezone.

No mir mu je poremećen. Policija je još pred kućom, bomba je uklonjena, no Zlatan već traži kako prodati svoje omiljeno mjesto.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • Fc Barcelona_2 14.01.2015.

    nije to za šalu

  • 11 BILI 14.01.2015.

    Nijedna europska zemlja nije svjesna kome daje politicki azil i nama dovodi da nam budu sugradjani. nazalost svedska ih ima privise da bi ih mogla drzati pod kontrolom.

  • FASTT 14.01.2015.

    di god ds odes oni mogu doc ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare