To je to što me zanima!

Ibrahimović nije štedio Engleze: Kvaliteta lige je precijenjena, a United je zapeo u prošlosti

Kada sam potpisao za United, rekao sam da se trebam usredotočiti na sadašnjost, ali kada se previše oslanjate na prošlost, to nije dobro. Morate razmišljati o sadašnjosti ili otići u bolnicu, kaže Ibra
Vidi originalni članak

Manchester United je nakon poraza od Watforda (4-1) otpustio norveškog stratega Ole Gunnara Solskjaera koji je 'crvene vragove' predvodio dvije i pol godine. United drži tek osmo mjesto s 12 bodova zaostatka za vodećim Chelseajem, a trenutačno stanje u engleskoj Premier ligi prokomentirao je napadač Milana Zlatan Ibrahimović (40).

POGLEDAJTE VIDEO: Zlatan Ibrahimović

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Šveđanin smatra da je engleska liga, koja je po nekima jedna od najboljih u Europi, precijenjena te da je njegov bivši klub za koji je igrao između 2016. i 2018. godine zapeo u prošlosti. 

- Kvaliteta lige je precijenjena na tehničkoj razini. Naravno, Premier liga ima različite kvalitete, a to su brzina i ritam igre. Možeš biti najbolji igrač na svijetu, ali ako ne možeš podnijeti brzinu i ritam igre, onda tamo nećeš uspjeti - rekao je švedski napadač koji se u Unitedu iskazao samo jednu sezonu jer je teško ozlijedio koljeno u travnju 2017. godine. 

- Previše se priča o prošlosti. Kada sam potpisao za United, rekao sam da se trebam usredotočiti na sadašnjost, ali kada se previše oslanjate na prošlost, to nije dobro. Morate razmišljati o sadašnjosti ili otići u bolnicu kako biste to izbili iz glave - zaključio je Ibrahimović. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • POYYY 26.11.2021.

    nekad je bila precijenjena i u tom periodu kad je ibra igrao. I tocno je rekao, liga je bila slaba tehnicki, jedino sto se fizicki igralo na malo jacoj razini nego drugdje i lova, marketing itd.. Danas je druga prica i najjaca je liga na svijetu bez obzira na sve.

  • Palmanova 24.11.2021.

    zeli reci da je Penaldo k^rac od igraca?

  • ante024 24.11.2021.

    Zato je on u najlosijoj ligi, ti englezi su pomeli pod sa juventusom, a o milanu ne treba trosit rijeci kad je 40 godisnjak glavni igrac

Komentiraj...
Vidi sve komentare