To je to što me zanima!

Ibrahimovićeve škarice neće konkurirati za Fifin gol godine

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Obzirom da je Fifin tim već izabrao i objavio deset golova, koji konkuriraju za gol 2012. godine, sjajan gol Zlatana Ibrahimovića Engleskoj tek će kandidarati za 2013.
Vidi originalni članak

Sjajne škarice Zlatana Ibrahimovića iz 4-2 pobjede reprezentacije Švedske nad Engleskom neće konkurirati za najbolji gol u 2012. godini, odnosno nagradu koja nosi ime Ferenca Puskasa, objavila je Međunarodna nogometna federacija (FIFA).

Postigao je Ibrahimović svoj čudesni gol s nekih 25 metara u srijedu navečer nekoliko sati prekasno da bi ušao u izbor za najbolji gol u ovoj godini, budući da je ranije Fifin tim eksperata izabrao i objavio deset golova koji su ušli u uži izbor, te otvorio glasanje putem interneta.

"S obzirom na broj glasova koji su već dani za ovogodišnju nagradu, odbor za nagradu Puskas ne može u ovoj fazi uključiti novog kandidata", stoji među ostalim u priopćenju Fife.

Dobra vijest za Ibrahimovića i ljubitelje nogometa je što će njegov gol konkurirati za nagradu najboljeg sljedeće, 2013. godine.

Na inauguralnom izdanju Fifine nagrade Puskas, koja nosi ime legendarnog mađarskog napadača, 2009. godine je slavio Cristiano Ronaldo, a nakon njega Hamit Altintop i Neymar.

Ime pobjednika za 2012. godinu bit će poznato 7. siječnja u Zürichu.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • Frenkyy 16.11.2012.

    Pa gol se meni čini super i šteta što ga nisu uvrstili u natjecanje ali moramo čekat koje će mu nedostatke nać "Nisam taj" (ipak stručnjak je stručnjak) ! ;D

  • White_ST 16.11.2012.

    Neće bit u izboru za 2012. haha.. Al zato je 2013. već najbolji gol !

  • biberrr 16.11.2012.

    Bressanov gol je zbilja atraktivan,ali ne može se mjeriti s ovim Ibrinim koji je postignut iz mnogo teže pozicije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare