Obavijesti

Sport

Komentari 52

Ibrahimovićeve škarice neće konkurirati za Fifin gol godine

Ibrahimovićeve škarice neće konkurirati za Fifin gol godine
2

Obzirom da je Fifin tim već izabrao i objavio deset golova, koji konkuriraju za gol 2012. godine, sjajan gol Zlatana Ibrahimovića Engleskoj tek će kandidarati za 2013.

VIDEO

Sjajne škarice Zlatana Ibrahimovića iz 4-2 pobjede reprezentacije Švedske nad Engleskom neće konkurirati za najbolji gol u 2012. godini, odnosno nagradu koja nosi ime Ferenca Puskasa, objavila je Međunarodna nogometna federacija (FIFA).

Postigao je Ibrahimović svoj čudesni gol s nekih 25 metara u srijedu navečer nekoliko sati prekasno da bi ušao u izbor za najbolji gol u ovoj godini, budući da je ranije Fifin tim eksperata izabrao i objavio deset golova koji su ušli u uži izbor, te otvorio glasanje putem interneta.

"S obzirom na broj glasova koji su već dani za ovogodišnju nagradu, odbor za nagradu Puskas ne može u ovoj fazi uključiti novog kandidata", stoji među ostalim u priopćenju Fife.

Dobra vijest za Ibrahimovića i ljubitelje nogometa je što će njegov gol konkurirati za nagradu najboljeg sljedeće, 2013. godine.

Na inauguralnom izdanju Fifine nagrade Puskas, koja nosi ime legendarnog mađarskog napadača, 2009. godine je slavio Cristiano Ronaldo, a nakon njega Hamit Altintop i Neymar.

Ime pobjednika za 2012. godinu bit će poznato 7. siječnja u Zürichu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj  posao'
NEPOTREBNA SCENA

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu
VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika