To je to što me zanima!

Pobjeda za Vukovar: Medvjedi spektaklom završili Ice Fever

Pred početak Arena je bila u mraku, ali osvijetlili su je brojni upaljači i mobiteli u spomen na 21. obljetnicu pada Vukovara. 'Medvjedi' su pobijedili Red Bull 2-0
Vidi originalni članak

Treću i posljednju utakmicu u ovogodišnjem ciklusu Ice Fevera 'medvjedi' su zaključili pobjedom. Otvaranje u srijedu bilo je loše, porazom od Olimpije, ali nakon Klagenfurta večeras je u 22. kolu 'pao' i Red Bull Salzburg 2-0! Uzvratila im je tako zagrebačka momčad za poraz u prvoj međusobnoj utakmici ove sezone. Medveščak je u petak preuzeo vrh EBEL lige, a tamo ostaje i nakon nedjelje.

Pred sam početak utakmice krcata Arena bila je u mraku, ali osvijetlili su je brojni upaljači i mobiteli u spomen na 21. obljetnice pada Vukovara. Bila je, naravno, i minuta šutnje. Često se klicalo gradu heroju, a na nekoliko mjesta u dvorani bile su postavljene hrvatske zastave. 

Super je probuditi se i vidjet Medveščak na vrhu ljestvice

U sjajnoj atmosferi na prvi gol čekalo se do pred kraj 2. trećine. Kristan je dotad odlično branio, a onda je Curtis Fraiser zabio nakon greške golmana gostiju. Početkom 3. trećine Brandon Buck postavio je konačni rezultat. Inače, Kristanu je ovo prva utakmica u sezoni da nije primio gol.

- Red Bull je odlična momčad, uvijek je teško s njima, ali uspjeli smo do bodova bez obzira na neke izostanke. Pokazali smo da smo karakterna momčad - rekao je strijelac Buck, a trener Raymond dodao:

- Super je probuditi se i vidjeti Medveščak na vrhu ljestvice. Znam da je to vrlo važno budući da je to 1. put u četiri godine, no neće biti lako tamo se zadržati, ali u svakom slučaju lijepo je što je tako. Doigravanje je daleko, želimo ostati što bliže vrhu i plasman među šest bio bi dobar.

Novi Ice Fever opet nas čeka u siječnju, a pitanje je hoće li ga i tad igrati Dustin Jeffrey kojem sutra ističe ugovor. Pregovori su u tijeku, a glasine kažu kako je dogovor na pomolu. 

'Medvjedi' u plusu

Medveščak je ostvario 103. pobjedu u ukupno 205 utakmica u EBEL-u te je tek drugi put 'u plusu'. Na pozitivnom omjeru bili su u prvoj sezoni nakon pet kola...

Idi na 24sata

Komentari 23

  • barby-barby 19.11.2012.

    barem da se ljudi nečemu raduju...bravo medvejedi barem da se s vama proveselimo...

  • zagrepcanka_69 19.11.2012.

    Nakon 16.11. svima narasla krila i naši gaze sve redom!

  • libeluli 19.11.2012.

    Tko ti je kriv kad dalje od pet ne znaš brojiti.... pa i trener je Hrvat...kak ne znaš

Komentiraj...
Vidi sve komentare