To je to što me zanima!

Igor i Darko kruže dvoranama i navijaju za sve iz bivše države

Nakon što se na tribinama u Španjolskoj pojavila zastava bivše države, otkriveni su i 'krivci'. Izbjeglice iz Mostara Darko i Igor kruže dvoranama i navijaju za Ex-Yu repke
Vidi originalni članak

Misterij trobojnice s petokrakom na tribinama po španjolskim dvoranama je riješen. Portal Balkan Handball pronašao je dvojac koji je odgovoran što zastava nekad zajedničke države kruži dvoranama u kojima igraju reprezentacije zemalja iz bivše Jugoslavije.

Oni su Darko i Igor, a obojica su pred stravičnim ratom pobjegli iz Mostara 1992. godine. Sada su daleko od domovine, daleko i jedan od drugoga, jedan se skrasio u Irskoj, drugi u Francuskoj. No iskoristili su priliku i na Svjetskom prvenstvu u Španjolskoj podsjetili na neka sada već davna vremena.

Navijaju za sve reprezentacije nastale raspadom SFRJ. Bili su u Granollersu, pa u Zaragozi gdje skupinom vladaju Srbi i Slovenci, a danas opet putuju u Granollers na utakmicu Crne Gore i Njemačke. Ostaje im još da pogledaju Makedonce u skupini C koja se igra u Sevilli te Hrvatsku. No Golužine izabranike vjerojatno su ostavili za kraj, za finalni vikend.

Idi na 24sata

Komentari 126

  • user_128886 17.01.2013.

    Neznam za vas mojoj obitelji i mojim sugrađanima je nanešeno mnogo zla od tita i njegove partije, tito i ekavica mi se gade i mrzim to, znam da se okreće u grobu i njegova duša nikad neće imat mira ni oni koji ga slijede... a ovi balavci su očito iz mješanog braka pa su im ovakve stvari normalne.

  • Švejk 17.01.2013.

    Čine li oni nekome nešto na žao.Mislim da ne .Jedne države više nema i to je činjenica.Bolje da tako iskazuju svoje stavove nego da podmeću bombe i viču da se bore za novi poredak,kao neki koji danas uživaju povlastice za svoju destruktivnost.

  • labelwriter 16.01.2013.

    TITO ZVJEZDA SFRJ.....to sam godinama gleda sa kuce na autobusnom kolodvoru u splitu...pa mogu i sad gledat bas me briga neka sad vide kako rigam hahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare