To je to što me zanima!

Bivši trener Dinama napustio je Šahtar nakon osvajanja naslova

Teško mi je. Dvije godine bio sam u Dnipru, sad godinu u Šahtaru. Tri godine suprugu i djecu ne viđam... Sa suprugom sam u braku 25 godina, pričao nam je nedavno Jovićević, kojeg je ugovor vezao do 2024.
Vidi originalni članak

Igor Jovićević (49) više nije trener Šahtara. Ugovor ga je vezao do 2024., ali odlučio je napustiti klub s kojim je ove sezone osvojio naslov. Razlozi? Prije svega obiteljski.

POGLEDAJTE VIDEO: Jovićević sa Šahtarom osvojio naslov

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Živim uglavnom u podrumu hotela, tamo provodim najviše vremena. Imam u tom hotelu sobu, ali kako su uzbune stalne i često moraš gore-dolje, puno sam u tom bunkeru, kako ga ja zovem. Jednostavnije je nego u dva ujutro, kad zasvira sirena, tražiti tenisice i odjeću po sobi - govorio nam je nedavno Jovićević i zapravo natuknuo kako je rastanak s ukrajinskim velikanom blizu.

- Ugovor je ugovor. Ne znam... Teško mi je. Dvije godine bio sam u Dnipru, sad godinu u Šahtaru. Tri godine suprugu i djecu ne viđam... Sa suprugom sam u braku 25 godina. Svi koji me znaju, znaju da sam obiteljski čovjek, da mi to neviđanje teško pada - dodao je.

Jovićević je u Šahtar došao ljetos. U 40 utakmica skupio je 24 pobjede, 11 remija i pet poraza.

VIDEO: TOTALNA MAKLJAŽA Bivši trener Dinama uzeo titulu nakon neviđenog kaosa! I krv je potekla, pogledajte snimku PRVAK UKRAJINE Jovićević: Naslov smo proslavili u skloništu podzemne željeznice a živim u podrumu hotela...

Idi na 24sata

Komentari 2

  • NIKE 08.06.2023.

    Da je valjao ostao bi.

  • Ugodan 08.06.2023.

    Iskreno, dugo je i izdrzao. Treba i biti u zemlji u kojoj je rat…

Komentiraj...
Vidi sve komentare