To je to što me zanima!

Igor Pamić: Ni Sir Alex nas ne bi spasio uz ovakvo suđenje...

LJUTITI PAMIĆ Istra 1961 u prvenstvenom porazu od Zadra na Stanovima ponovno je oštećena, a trener Igor Pamić misli da to više nije slučajno. Ipak, ostao je optimist
Vidi originalni članak

Nisam htio komentirati suđenje nakon utakmice, ali kad sam pogledao snimku, moram reći da smo opet jako oštećeni, ljutit je trener Istre 1961 Igor Pamić.

Tihomir Pejin je u 13. minuti svirao penal za Zadrane koji je prelomio utakmicu na Stanovima.

- Još nam je isključio i krivog igrača, mislim da je svima koji su vidjeli snimku jasno kako penal nije bio. Mislim da ovo više nije slučajno - rekao nam je trener Puljana.

Istra je nekoliko puta ove sezone bila zakinuta.

- Zadru su suci u nastavku prvenstva već donijeli šest bodova, ako ovako nastave suditi, onda nas ne može spasiti ni Sir Alex Ferguson - kaže Pamić, kojemu je neobično biti na dnu ljestvice.

- Nisam u svojoj skromnoj trenerskoj karijeri puno puta bio na dnu, ali što je tu je. Unatoč svemu moram biti optimist - završio je Pamić.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • golman 12.03.2015.

    Car je gol, danas je izjavio najbolje plaćeni trener u Hrvatskoj. Da je izjava došla unazad nekoliko godina, možda nebi bio ostao trener koji nije i neće osvojiti ništa. Na njegovu žalost, a na neprocjenjivu štetu za cijelu Istru, koja je vjerovala divu iz Žminja.

  • halic 10.03.2015.

    Kada je istra na poljudu dobila hajduk sudačkim previdima,( tada je razlika dinamo hajduk bila puno manja na tablici) , paminjo i maminjo se nisu puno bunili, nego ko hajdukovci uvjek plaču . .

  • prognozer 10.03.2015.

    Istra je jedan od rijetkih klubova koja igra posteno, sjecam se prije par godina kad su ispali iz lige, trebali su samo kupit utakmicu protiv Kamen Ingrada ( koji je vec ispao) da ostanu u ligi, a igrali su na posteno 0:0 i ispali kasnije u kvalifikacijama od zadra gdje su pokradeni u Zadru

Komentiraj...
Vidi sve komentare