To je to što me zanima!

Igor Pamić: Novi ulagači? Pa gore od ovoga ne može biti...

Novi vlasnici NK Istre 1961 su američki ulagači koje predstavlja odvjetnik Glover, a klub su preuzeli od Rusa Ščeglova. Predstavit će se u četvrtak na skupštini kluba
Vidi originalni članak

Rus Mihail Ščeglov u Zagrebu je potpisao prodaju svojeg paketa dionica kluba iz Pule američkim ulagačima, navodno za otprilike tri milijuna dolara.

Novi vlasnici Istre 1961 tako su postali američki ulagači koje predstavlja odvjetnik Michael Glover, isti oni koji su pokušavali kupiti Hajduk. Konačno su uspjeli ući u hrvatski nogomet. Već u četvrtak je skupština, na kojoj će se predstaviti.

- Gore od ovog dosad ne može, to je bila čista improvizacija. Da nije bilo dva, tri čovjeka, tko zna kako bi se sve razvilo. Mislim da će dolaskom novih ulagača biti puno bolje - optimističan je trener Igor Pamić koji bi mogao ostati bez posla u Istri.

Kao njegov nasljednik spominje se Kruno Jurčić, direktor bi trebao biti Fredi Fiorentini, a sportski direktor Mario Rubeša.

Istra se spasila ispadanja nakon što su se Sesvete povukle iz kvalifikacija. Zbog toga je trener Zadra Igor Štimac rekao da klub zaslužuje 1. ligu samo zbog infrastrukture.

- A što reći o čovjeku kojem je najveći uspjeh ispadanje sa Zadrom u 2. ligu - rekao je Pamić.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • boba1111 03.06.2015.

    pamicu treba hitno odmor od nogometa do nove godine a u proljece ponovo uzeti istru 1961 od jurcica ako bude bio trener istre do tada jer cr se istra nazalost ponovo boriti za opstanak a pamic ima znanje i srecu pogotovo kada vodi istru.

  • El Tractor 03.06.2015.

    Nije loše ako se misle ozbiljno uhvatiti za to, a ako ne onda je Istra nadrapala.

  • Belica 03.06.2015.

    cilj je skupiti svu HR mafiu i oprat čim više love?

Komentiraj...
Vidi sve komentare