To je to što me zanima!

Igor Pokrajac završio karijeru!

Nakon što je u Poljskoj izgubio od Michala Kite (40), veteran hrvatskog MMA sporta odlučio je reći dosta. Igor Pokrajac (41) više se neće boriti. Nakon 20 godina karijere odlučio je da je vrijeme za odlazak
Vidi originalni članak

Neizbježno vrijeme je stiglo. Natjecao sam se u ovom sportu 20 godina i volio svaku minutu. Ali, više nemam to u sebi, ono što je potrebno da bih se natjecao na razini na koju sam navikao. Nema potrebe više gurati dalje kad se moj put više ne poklapa s rezultatima. Kako god mi to bilo teško priznati, svjestan sam svega. 'Vojvoda' odlazi, napisao je na Instagram profilu sad već bivši hrvatski MMA borac Igor Pokrajac (41).

Odgađao sam ovu neodgodivu odluku duže vrijeme. Sudjelovao sam u MMA sportu i volio to, ali više nemam poriv 'stavljati stvari na kocku' i uživati koliko mogu uživati gledajući ga. Hvala svim navijačima, organizacijama i protivnicima na ovom dugom putu. 'Vojvoda' odlazi - završio je Pokrajac.

NIJE BILO SREĆE Nestao u 40 sekundi: Pokrajac u debiju izgubio prekidom od Kite

Podsjetimo, Igor Pokrajac (41) izgubio je sudačkim prekidom od Michala Kite (40) nakon 40-ak sekundi prve runde u debiju za novonastalu poljsku MMA promociju FEN. U karijeri je Pokrajac je odradio 45 borbi, slavio je u 29 navrata dok je izgubio 15 mečeva. Prije četiri je godine izgubio u odličnom meču protiv Jana Blachowicza u zagrebačkoj Areni, te imao ugovor s UFC-om na još pet borbi.

No, zbog zdravstvenih problema nije mogao odraditi ugovor te je napustio organizaciju, odradio još dvije borbe protiv Manuela Falcaoa od koje je jednu izgubio, jednu dobio, a otišao je u mirovinu nakon spomenutog poraza od Kite.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • lajh1985 15.06.2020.

    the duke

  • miss19 15.06.2020.

    E stari moj nisi ti imao karijeru. Bolje bi ti bilo da si sadio duhan.

  • MateCro 15.06.2020.

    Neće mu biti svejedno kada ga pitaju protiv koga mu je bila zadnja borba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare