To je to što me zanima!

Igrač Benfice prošle godine se sprdao s Rokom Šimićem, a sada mu se sve obilo o glavu

'Šimić, pisalo je u objavi portugalskog stopera Antonija Silve uz emotikon koji maše. Tom objavom provocirao je hrvatskog nogometaša nakon što su igrači Benfice u Ligi prvaka mladih pobijedili Šimićev Salzburg 6-0
Vidi originalni članak

Prije godinu i pol dana Roko Šimić bio je najbolji igrač mlade momčadi Salzburga. Briljirao je u Ligi prvaka mladih i svoj klub doveo do finala gdje su se susreli s Benficom, no mladi Portugalci slavili su uvjerljivih 6-0. Stoper Antonio Silva provocirao je hrvatskog napadača.

- Šimić - pisalo je u objavi uz emotikon koji maše. 

Karma se kad tad vrati poput bumeranga i pogodi te u glavu. A to se sinoć dogodilo Silvi. On je u međuvremenu stasao u jednog od najboljih mladih igrača na svijetu, vrijedi 45 milijuna eura i velika je uzdanica svoje Benfice, no u srijedu navečer je razočarao. Salzburg je slavio 2-0 u Lisabonu, a junak utakmice bio je baš naš Roko Šimić koji je zabio gol i asistirao.

I kako to inače bude, tragičar utakmice bio je Antonio Silva koji je skrivio penal u 13. minuti pa dobio crveni karton. Jedanaesterac je realizirao upravo hrvatski nogometaš.

Admin na Salzburgovim društvenim mrežama odlučio su se malo nasladiti pa su ispod Portugalčeve objave otprije godinu i pol ostavili Šimićevu fotografiju s nagradom za igrača utakmice.

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • keki22 21.09.2023.

    kaj ga dižete u nebesa? Pa frajer je zabio gol iz Penala, te asistirao. To je stvarno za pohvalu, no ne treba igraća dizati u nebesa zbog toga. Imali ste Oršića koji je pobijedio skoro sve Londonske klubove zajedno. Zabio West Ham-u Tottenhem je izbacio iz EL, te pobijedio Chelsea. Smatram da nije pametno dizati igraće u nebesa pogotovo ne zbog gola iz penala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare