To je to što me zanima!

Igrač Evertona osumnjičen za pedofiliju: Stavili ga u sigurnu kuću, supruga iselila iz doma

Još nije potvrđeno je li nogometaša trajno napustila supruga zbog ljigavog čina ili je pobjegla od očiju javnosti zbog velikog pritiska, ali i straha
Vidi originalni članak

Otočki mediji ne prestaju pisati o Evertonovom nogometašu koji je uhićen zbog sumnje na pedofiliju pa uz jamčevinu pušten na slobodu. Sun sada piše da je nogometaševa supruga napustila luksuznu obiteljsku kuću i otišla ka svojim roditeljima.

Još nije potvrđeno je li nogometaša trajno napustila supruga zbog ljigavog čina ili je pobjegla od očiju javnosti zbog velikog pritiska, ali i straha.

SKANDALI NOGOMETAŠA Bivši igrač Cityja zbog pedofilije završio iza rešetaka, Benzema i Ribery spavali s maloljetnicom

Isti medij dodaje da je nogometaš u 'sigurnoj kući', a da su mu tamo kao podrška došli roditelji i sestra. 

- Službenici su uhitili 31-godišnjaka u petak, 16. srpnja 2021. zbog sumnje na pedofiliju. Osoba je puštena na slobodu uz jamčevinu - potvrdila je policija iz Manchestera.

Nogometašev klub potvrdio je  da je nogometaš istog trenutka suspendiran.

"Klub može potvrditi da je suspendirao igrača prve momčadi dok traje istraga policije. Klub će i nastaviti pružati podršku vlastima i zasad se neće oglašavati", objavio je Everton na svojim službenim stranicama.

Budući da se zbog zaštite osobnih podataka ime nogometaša ne smije otkriti dok traje istraga, javnost je krenula nagađati o kome se radi, a Everton u prvoj momčadi ima samo dva 31-godišnjaka. Jedan od njih je i Fabian Delph, koji je, prema svemu sudeći, nevin.

- Bilo je ovo nekoliko teških dana za Delpha. On je potpuno nevin i uvučen je u ovaj incident nakon što je Everton odbio imenovati suspendiranog nogometaša - rekao je izvor za engleske medije.

 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Palmanova 22.07.2021.

    kad zenske od 17g izgledaju ko pice od 25 i vise godina,pogotovo u engleskoj.trebao ju je pitat osobnu .a ona je rekla da ju je doma zaboravila

  • mentalist1 22.07.2021.

    Ovo je za svaku osudu. Jedino mi je cudno da uopce postoje takvi zakoni tamo. Zna se da je to bolesna incestuozna nacija

  • mali.kasper 22.07.2021.

    kad sam imao 15, frendica iz razreda je imala decka od 25. bili su skupa godinu dana tad već.

Komentiraj...
Vidi sve komentare