Obavijesti

Sport

Komentari 25

Igrač Evertona osumnjičen za pedofiliju: Stavili ga u sigurnu kuću, supruga iselila iz doma

Igrač Evertona osumnjičen za pedofiliju: Stavili ga u sigurnu kuću, supruga iselila iz doma

Još nije potvrđeno je li nogometaša trajno napustila supruga zbog ljigavog čina ili je pobjegla od očiju javnosti zbog velikog pritiska, ali i straha

Otočki mediji ne prestaju pisati o Evertonovom nogometašu koji je uhićen zbog sumnje na pedofiliju pa uz jamčevinu pušten na slobodu. Sun sada piše da je nogometaševa supruga napustila luksuznu obiteljsku kuću i otišla ka svojim roditeljima.

Još nije potvrđeno je li nogometaša trajno napustila supruga zbog ljigavog čina ili je pobjegla od očiju javnosti zbog velikog pritiska, ali i straha.

Bivši igrač Cityja zbog pedofilije završio iza rešetaka, Benzema i Ribery spavali s maloljetnicom
Bivši igrač Cityja zbog pedofilije završio iza rešetaka, Benzema i Ribery spavali s maloljetnicom

Isti medij dodaje da je nogometaš u 'sigurnoj kući', a da su mu tamo kao podrška došli roditelji i sestra. 

- Službenici su uhitili 31-godišnjaka u petak, 16. srpnja 2021. zbog sumnje na pedofiliju. Osoba je puštena na slobodu uz jamčevinu - potvrdila je policija iz Manchestera.

Nogometašev klub potvrdio je  da je nogometaš istog trenutka suspendiran.

Premier League - Arsenal v Everton

"Klub može potvrditi da je suspendirao igrača prve momčadi dok traje istraga policije. Klub će i nastaviti pružati podršku vlastima i zasad se neće oglašavati", objavio je Everton na svojim službenim stranicama.

Budući da se zbog zaštite osobnih podataka ime nogometaša ne smije otkriti dok traje istraga, javnost je krenula nagađati o kome se radi, a Everton u prvoj momčadi ima samo dva 31-godišnjaka. Jedan od njih je i Fabian Delph, koji je, prema svemu sudeći, nevin.

Champions League Quarter Final First Leg - Tottenham Hotspur v Manchester City

- Bilo je ovo nekoliko teških dana za Delpha. On je potpuno nevin i uvučen je u ovaj incident nakon što je Everton odbio imenovati suspendiranog nogometaša - rekao je izvor za engleske medije.