Obavijesti

Sport

Komentari 17

Bivši igrač Cityja zbog pedofilije završio iza rešetaka, Benzema i Ribery spavali s maloljetnicom

Bivši igrač Cityja zbog pedofilije završio iza rešetaka, Benzema i Ribery spavali s maloljetnicom

Iako su im džepovi do vrha napunjeni lovom, oni su odlučili spavati s maloljetnicama. Evo koji su se sve nogometaši našli usred seks-skandala s djevojkama mlađim od 18 godina. Neki su završili iza rešetaka...

VIDEO

Everton je na svojim službenim stranicama objavio da je njihov igrač uhićen zbog sumnje na pedofiliju, no, nažalost, on nije prvi nogometaš koji je optužen za takvo (ne)djelo! 

Benzema i Ribery koristili usluge maloljetne alžirske prostituke

Prije 12 godina u središtu velikog skandala našli su se Franck Ribery i Karim Benzema. U Alžiru su koristili usluge maloljetne prostitutke Zahije Dehar.

Dehar je kasnije priznala da je nogometašima lagala za svoje godine, bojala se da će je odbiti ako doznaju da ima samo 16 godina i da će ostati bez 700 eura koliko je navodno zaradila za jednu noć provedenu s njima.

Andreas Gebert/DPA/PIXSELL

- Lagala sam im jer sam se bojala da će, saznaju li za moje godine, odbiti ići sa mnom u krevet - prenosio je tada La Parisien njezine riječi.

Benzema i Ribery su nakon tog skandala ostali obilježeni, uslijedile su za njih mučne godine, jedva su se spasili zatvorske kazne, a Dehar je na skandalu izgradila karijeru. 

Adam Johnson osuđen na šest godina zatvora za ljubljenje i neprimjereno diranje maloljetnice

Vjerojatno i najpoznatiji pedofilski skandal u povijesti Premiershipa. Tadašnji nogometaš Sunderlanda i engleske reprezentacije, Adam Johnson 2015. je uhićen pod sumnjom na seks s 15-godišnjakinjom.

Osuđen je na šest godina zatvora za zavođenje djeteta te ljubljenje i neprimjereno diranje maloljetnice. Ipak, nije kriv za spolni odnos za koji je također bio optužen. U drugom šokantnom sudskom izvješću, otkriveno je kako je Johnson još bio priveden zbog posjedovanja ekstremne pornografije sa životinjama. Nakon tri godine zatvora pušten je na uvjetnu a ostatak kazne služit će na slobodi pod prismotrom policije. Ime će mu još 15 godina biti zapisano na listu seksualnih prijestupnika

REUTERS/PIXSELL

Johnson je u Sunderlandu zarađivao oko 60 tisuća funti tjedno, ali engleski mu je klub zbog te afere raskinuo ugovor. Bivši nogometaš u zatvoru je našao novi posao. Prao je podove u ćelijama i bio čistač u praonici rublja te je zarađivao 11 funti po satu.

The Sun je predstavio i ekskluzivne snimke iz praonice u kojoj je Johnson radio. Tamo je bivši engleski nogometaš uhvaćen u neugodnom razgovoru s drugim zatvorenikom.

- Dobio si šest godina, jel?

- Da.

- I nikad je nisi ni po**bao?

- Nisam ni izvadio svoj penis.

- Pa nisi li je j**eno silovao ili tako nešto?

- Ne, žao mi je što to nisam napravio za šest godina u zatvoru - rekao je Johnson kolegi u zatvoru.

Bivši 'topnik' završio u zatvoru zbog seksa s maloljetnicom

Izuzev ovog slučaja koji je i bio povod za tekst, najsvježiji slučaj je onaj Tyrella Robinsona. Bio je u omladinskom pogonu Arsenala i nadao se da će jednog dana istrčati na popularnom Emiratesu u seniorskom dresu, ali umjesto toga 'trčkarat' će po dvorištu zatvora kada mu to dopuste čuvari.

Osuđen je na tri godine zatvora zbog seksa s maloljetnicom (14).

Bivši nogometaš Arsenala i Bradforda doveo je u svoj stan tri djevojčice gdje su ispijali alkohol, a zatim je Robinson spavao s jednom od njih.

S druge dvije je spavao njegov cimer, Korie Berman, a Robinson je ih sve fotografirao čime je sud imao nepobitne dokaze za spremanje ovog dvojca iza rešetaka.

- Obećaj mi da ništa nećeš reći - poslao je nogometaš poruku maloljetnici s kojom je spavao.

Robinson je priznao da su znali za njihove godine, ali da svejedno nisu marili, njegov je cimer osuđen na šest godina.

Tyrell Robinson je nakon odlaska iz Arsenala 2017. godine potpisao za Bradford City, uhićen je 2018. godine deset minuta prije utakmice engleskog kupa, a klub ga je odmah suspendirao, a nakon osude i raskinuo ugovor s nogometašem.

Izraelski nogometaši osumnjičeni za silovanje maloljetnice

U svim dosad navedenim slučajevima, odnos se, koliko god to bilo gadljivo, dogodio uz pristanak, no, ne i u ovoj priči. 

Dva izraelska nogometaša koji su nastupali za Maccabi Tel Aviv, Dor Micha i Omer Atzili, u ljeto su prošle godine izbačeni iz momčadi pod sumnjom da su 13. lipnja 2020. silovali maloljetnice. 

Zanimljivo, oba su igrača nakon skandala otišli u ciparsku ligu! Micha je potpisao za Anorthosis te se točno godinu dana nakon incidenta (13. lipnja 2021.) vratio se u Izrael potpisavši za Hapoel Beer Shevu, dok je Atzili potpisao za APOEL. On se još ranije vratio u Izrael. U siječnju je potpisao za Maccabi Haifu.

POGLEDAJTE NOKAUT VEČERI - ARMAGEDON 2:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja