To je to što me zanima!

Igrač Istre slavio jubilej i završio u bolnici: 'Moglo je biti i gore...'

Hvala mojim suigračima, koji su mi pobjedom popravili raspoloženje i ublažili bol. Svi koji me poznaju znaju da sam borac i da ću se vratiti duplo jači, rekao je Luka Hujber
Vidi originalni članak

Luka Hujber slavio je protiv Varaždina 100. nastup u dresu Istre, njegova momčad pobijedila je 2-0, dobio je i prigodni dar, no sve je pokvarila ozljeda ruke. I to već u prvoj minuti. Nakon bolnog jauka bilo je jasno da desni bočni Istre neće moći nastaviti utakmicu.

POGLEDAJTE SAŽETAK:

Naravno, s tribina su ga ispratili velikim pljeskom, a odmah su ga prevezli u bolnicu, koja je, nasreću, odmah pored stadiona. Tamo su dijagnosticirali ozljedu lakta, točnije - rupturu ligamenata.

- Želio bih zahvaliti svim prijateljima i navijačima koju su mi izrazili podršku. I da mi je netko rekao da će ovako završiti moj 100. nastup za Istru, sve bih isto napravio, ne bih ništa mijenjao - rekao je Hujber, koji je u Istru stigao iz Lokomotive.

Hujber ozlijedio lakat: Za šest tjedana trebao bih na teren

- Sreća da ozljeda nije toliko strašna, za šest tjedana trebao bih opet biti na terenu. Moglo je biti i puno gore. Hvala mojim suigračima, koji su mi pobjedom popravili raspoloženje i ublažili bol. Svi koji me poznaju znaju da sam borac i da ću se vratiti duplo jači - rekao je Hujber, koji je za Istru debitirao 13. rujna 2020. godine protiv Varaždina.

Za Istru je zabio jedan gol uz šest asistencija.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare