To je to što me zanima!

Igrači Istre suznih očiju primili su vijest o smrti Alena Pamića

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Igrači Istre saznali su da je preminuo njihov bivši suigrač, Alen Pamić. Otkazana je utakmica na pripremama i cijela se momčad vraća na sprovod koji je u nedjelju...
Vidi originalni članak

Momčad Istre na pripremama je u Rogli. Igrači su teško primili vijest o tragičnoj smrti dojučerašnjeg suigrača Alena Pamića. Nikome nije bilo do komentara. Alen Pamić (23) preminuo je u petak navečer. Srušio se na terenu na malom nogometu. Već je prije imao problema sa srcem, a ovo je bio četvrti put da je pao u nesvijest. 

Nakon trećeg puta Alen je odlučio prestati s profesionalnim nogometom dok ne obavi detaljne pretrage. Sve pretrage koje je obavio prije pokazivale su da je potpuno zdrav. 

Momčad Istre otkazala je pripremnu utakmicu protiv ukrajinskog Zoryja koju je trebala igrati danas (subota) u 16 sati. Momčad Istre i stručni stožer krenut će nakon ručka u Pulu kako bi se oprostili od Alena Pamića. 

Sprovod mladog nogometaša je u nedjelju u Žminju u 17 sati. Momčad Istre nakon sprovoda vratit će se na pripreme u Sloveniju.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • anonymous787 22.06.2013.

    počivao u miru.

  • chelseaMG 22.06.2013.

    zašto nisi stao alene poslije tri rušenja? šteta. trebali su ti doktori zabraniti iako navodno nisi imao srčanu manu. ne kužim koji je onda razlog bio??? doktori bi se mogli zapitati.

  • laziona 22.06.2013.

    pa naravno da im je teško i meni je što ga ne poznajem i svakom normalnom nije lako čuti da jednog djeteta više nema

Komentiraj...
Vidi sve komentare