To je to što me zanima!

Igrači pijani ko deve, Biliću i stožeru to je - normalno!

Oko 1.40 sati Anasa Sharbinija su unijeli u hotel, a još nekima caklile su se oči. A stručni stožer ih brani, jer "došli su i prije nego je bilo predviđeno"
Vidi originalni članak

Neki to zovu team building! Hrvatski reprezentativci u Rovinju se pripremaju za ključnu utakmicu u Kazahstanu, a pripremali su se na narodnjacima! Da, nije šala, cijela je momčad, u dogovoru sa Slavenom Bilićem otišla autobusom u mjesto Funtana, 30 kilometara od Rovinja na večeru i tamburaše. Naravno, nije teško pretpostaviti u što se "večera" u restoranu More pretvorila. Ubrzo su dečki zapjevali onu Mamićevu "Ne može nam nitko ništa jači smo od sudbine", a moderator Darijo Srna svaki je čas dečke s terase pozivao unutra na glazbu. Nadamo se da mu pritom nije dodatno stradao trbušni zid. Kao što se nadamo da i ostali ozlijeđeni igrači nisu imali novih problema s grčevima u aduktoru, gležnjevima, mišićima, jer, ipak je za nekoliko dana ta važna utakmica. Od 21 sat pa do 1 sat iza ponoći dečki su pjevali, skakali, a popilo se ohoho. Igrači su se međusobno nagovarali da popiju još koju putnu. Dudu je jednu takvu ponudu odbio. Narodnjaci u Funtani orili su se kao one večeri u Fontani, kad su Srna, Olić i Balaban pobjegli iz kampa u Čatežu. Bilo je to na samom početku mandata Slavena Bilića, neki vide simboliku, da bi mandat mogao završiti u Funtani.... Oko 1.40 stigli su pred hotel, a Anasa Sharbija, koji je na glavi imao kvrgu, suigrači su unijeli u hotel, sam nije mogao.


STOŽER: SVE JE OK, VRATILI SU SE I RANIJE OD PLANA
Dok noćni izlazak hrvatskih reprezentativaca izaziva podijeljene reakcije javnosti, u stručnom stožeru ne vide ništa negativno u cijelom slučaju.
"Izbornik je, u dogovoru sa stožerom i kapetanom, igračima dao slobodnu večer, i na vlastitu su inicijativu naši reprezentativci željeli to vrijeme provesti zajedno. Stoga su organizirali večeru i druženje na kojem su bili svi redom, od prvog do zadnjeg, što dovoljno govori o momčadskom duhu i zajedništvu momčadi. Sve je, dakle, bilo u redu, od odlaska službenim vozilom reprezentacije, njihova boravka i povratka u hotel čak pola sata ranije nego je bilo predviđeno", stoji u priopćenju stručnog stožera, koje je medijima prenio glasnogovornik Davor Gavran. Jedino što ostaje sporno je, kako se čini, medijski tretman onoga što se dogodilo pet dana prije ključne utakmice protiv Kazahstana.
"Način na koji je njihovo druženje predstavljeno u dijelu medija je u najmanju ruku neprimjeren. Mi se ne ljutimo ni na koga, ali nam je žao da se senzacionalističkim naslovima i iskrivljavanjem činjenica potpuno nepotrebno stvara loša slika o hrvatskim reprezentativcima, umjesto da se istaknu mnoge pozitivne stvari", navodi se u priopćenju.

Idi na 24sata

Komentari 106

  • svirac26 15.10.2009.

    al najbolji mi je ovaj lik koji je to sve slikao :)... skriva se u 2h ujutro iza drva da bi slikao igrače kad dolaze iz diska..mislim stvarno.. pa i oni su samo ljudi, za Boga miloga, da mi je znat tko se nije nikad u životu malo opustio, pa ja sam 2 puta u mjesec dana ostao bez vozačke, pa me nitko nije razapeo zbog toga... i usput, Slavene, ostani...

  • Sherbrooke 15.10.2009.

    a jeste VAM i tamburica muzika kuku meni majko mila

  • user_2858 14.10.2009.

    Puše, piju...grozno

Komentiraj...
Vidi sve komentare