To je to što me zanima!

Igrači uz Niku: Kovač se ubija za ovaj klub, jedan je od nas...

Momčad je nagrađena za dobru igru, a mi smo prvi puta u puno tjedana odigrali pravih 90 minuta. Momčad ima kvalitetu, svi to znamo, a čini se kako su nam potrebne jake utakmice, rekao je Niko Kovač...
Vidi originalni članak

Niko Kovač je, barem nakratko, odahnuo. Njegov Bayern demolirao je Benficu u Münchenu sa 5-1 čime su osigurali prolazak u osminu finala, a pobjedom su i produženi dani Nike Kovača na klupi bavarskog velikana

Spasitelji Nike Kovača bili su dvostruki strijelci Arjen Robben i Robert Lewandowski.

- Bili smo u lošem stanju, ali digli smo se zajedno, kao momčad. Igrali smo u dobrom tempu, dobro se branili i žalimo tek za primljenim golom - rekao je Nizozemac Robben te pohvalio Kovača.

 - Normalno je da se trenera kritizira, to je čak dobro jer razbudi i momčad! Pobjeđujemo zajedno i gubimo zajedno. Jako sam sretan zbog Kovača, on ovo zaslužuje kao trener i čovjek. Jedan je od nas i ubija se za ovaj klub - emotivno je zaključio Robben.

I sam Niko Kovač bio je presretan nakon pobjede koja je barem malo smirila situaciju u Münchenu.

- Napokon smo došli do pobjede koja nam je bila jako potrebna. Jako dobro smo se branili, jedino smo malo popustili na samom početku drugog djela, točnije u prvoj minuti. Zabili smo prekrasne golove. Momčad je nagrađena za dobru igru, a mi smo prvi puta u puno tjedana odigrali pravih 90 minuta. Momčad ima kvalitetu, svi to znamo, a čini se kako su nam potrebne - jake utakmice - rekao je Niko Kovač nakon utakmice, a sportski direktor Hasan Salihamidžić potvrdio je njegov status kao trenera:

- Rezultat i igra govore sami za sebe. Igrači su napokon odigrali za klub i trenera. Hoće li Kovač voditi momčad u Bremenu? Naravno! Je li bilo kontakta s Wengerom? Ne, sto posto tvrdim da nije bilo! - rekao je popularni Braco.

.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Pra&vica 28.11.2018.

    Auuu, ovo je sad dosta nezgodno za Smjenjivače Nike Kovača.

  • rođo101 28.11.2018.

    od poraza sa borussijom svaki dan najmanje dva članka nam servirate kako je pola svlačionice protiv nika,a sad pobjeda 5:1 is odjjednom sve štima i igrači igraju za niku,aj prestanite nas obmanjivat i pustite čovjeka neka radi svoj posao,pa dokle bilo,bilo.

  • mestar 28.11.2018.

    Ne daju se samo tako odkazi trenerima u njemackoj kao kod nas pa dzaba ste se nadali i pisali jer ste mislili da klubom upravljaju nogometne neznalice i klimavci pa im je za sve drugi netko kriv umijesto da se posuju pepelom i traze medu sobom. Niko je najpametnije nPRvio sto se ratio u NJ emacku poslije kad su mu njegovi lazni prijatelji tposlije hvalospjeva nasapunali dasku pa ga sutnuli da brze sklizne.E, to vam je nasa Hrvatska gdje se treba dobro cuvat tih koji vas tapsu po ramenima i hvale.

Komentiraj...
Vidi sve komentare