To je to što me zanima!

Igrao je u Premiershipu, otišao u mirovinu s 24 i postao 'zvijer'

Diego Poyet pošao je očevim stopama pa preko Charltona potpisao za West Ham koji ga je seljakao po posudbama po 'otoku' nakon čega je još igrao za Godoy Cruz i Pafos. Pa sa nepune 24 godine prekinuo karijeru
Vidi originalni članak

Prva asocijacija nakon niza nogomet, teretana jest - Tim Wiese. Bivši njemački golman po završetku karijere nabacio je 30-ak kilograma mišića nakon čega se čak okušao među kečerima! Ipak, on nije jedini bivši nogometaš koji se nakon karijere posvetio bodybuildingu.

Rođen je u Španjolskoj, ali je djetinjstvo proveo u Engleskoj budući da mu je otac igrao u Premiershipu. Diego Poyet (27) pošao je očevim stopama pa preko Charltona potpisao za West Ham koji ga je seljakao po posudbama po 'otoku' nakon čega je još igrao za Godoy Cruz i Pafos. Pa s nepune 24 godine objesio kopačke o klin.

Ipak, nikad nije prestao trenirati. Štoviše, postao je ovisnik o teretani, a njegov je izgled mnoge ostavio u šoku, pogotovo oni koji su ga zapamtili kao nogometaša.

Iako je prestao igrati, nije potpuno otišao iz nogometa. Naime, danas je pomoćni trener grčke reprezentacije, koju vodi njegov otac Gustavo.

Inače, Poyet ima urugvajsko i španjolsko državljanstvo, a igrao je za mlade reprezentacije Engleske.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • sljastrava 30.05.2022.

    Bljak

  • zvizdač 30.05.2022.

    užas

Komentiraj...
Vidi sve komentare