To je to što me zanima!

Igrao s Cristianom i Suarezom, ali Scholes mu najbolji suigrač

Scholes je bio sjajan nogometaš, onako malen, a znao je zabiti s 30m i izgledalo je tako jednostavno kao da to nije baš ništa posebno. Sve nas je znao iznenaditi...
Vidi originalni članak

Diego Forlan, poznati urugvajski napadač, u karijeri je igrao za brojne klubove i svlačionicu je dijelio s velikim zvijezdama poput Zanettija, C. Ronalda, Luisa Suareza, Riquelmea, Agüera... Međutim, niti jedan od nabrojenih nije njegov najbolji suigrač već je na pitanje tko je najbolji nogometaš s kojim je ikad igrao izdvojio suigrača iz Manchester Uniteda. 

- Paul Scholes, rekao je Forlan kao iz topa pa dodao: 

- On je sigurno najbolji. Bio je sjajan nogometaš, onako malen, a znao je zabiti gol s trideset metara i izgledalo je tako jednostavno kao da to nije ništa posebno. Sve nas je znao iznenaditi. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • - DAVOR - 16.10.2015.

    Scholes stara škola nogometa i klasa koju i danas rijetko ko ima a i ostatak onog man uniteda 90-tih koji je bio mašina za golove sa prekrasnim nogometom.

  • blink4moment 16.10.2015.

    legenda! kakva steta (za engleze naravno) sto nisu do maksimuma iskoristili potencijal koji su imali...da su imali kojeg boljeg izbornika, mogli su definitivno dogurati dalje, ako ne i osvojiti...ali je eriksson scholesa stavljao na njemu prirodno lijevo krilo...

  • 16.10.2015.

    mali, ali uistinu veliki igrači: Scholes, Carlos, Maradona, Messi, G. Müller, Zico i drugi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare