To je to što me zanima!

Ilija Lončarević ostaje trener Gorice i sljedeće dvije godine

Gradit ćemo momčad od starijih igrača s karakterom te mladih i talentiranih. A kad je tako, Ilija Lončarević najbolji je izbor od svih hrvatskih trenera, kaže predsjednik
Vidi originalni članak

Nakon što su doznali kako odluke HNS-a ostaju važeće, te da HNK Gorica ostaje drugoligaš, iz kluba su objavili:

- Ilija Lončarević bit će naš trener i sljedeće dvije godine!

Trener koji je triput vodio Dinamo došao je u završnici sezone spasiti Goricu, klub u kojem je radio još sredinom osamdesetih, od ispadanja iz druge lige.

- Ne želim raditi u drugoj ligi, emocije su razlog što sam došao pomoći Gorici - rekao je tad 68-godišnji Ilija, no čelnici kluba uspjeli su ga nagovoriti da ostane dio njihova projekta.

- Naš glavni argument uvijek je poštenje. Tako je bilo i s gospodinom Lončarevićem. Sam je svojedobno rekao da ne želi trenirati nikoga u Hrvatskoj jer nema poštenja. Mi smo mu to ponudili, predstavili smo mu ambiciozan projekt i prihvatio je našu ponudu - kaže predsjednik Gorice Nenad Črnko.

Iza Gorice je traumatična sezona, u kojoj se po imenima pristojna momčad neočekivano borila za ostanak. I zato će u idućoj sezoni biti velikih promjena.

- Gradit ćemo momčad od nekoliko starijih igrača s karakterom te mladih i talentiranih za koje procijenimo da nam mogu pomoći. A kad je tako, Ilija Lončarević najbolji je izbor od svih hrvatskih trenera - uvjeren je Črnko.

- Ostat će samo nekoliko igrača iz prošle sezone, gradit ćemo novu momčad za novu drugoligašku sezonu - dodao je prvi čovjek Gorice, dodavši kako će sportsku politiku kluba voditi Igor Čalo, dugogodišnji sportski direktor Zagreba.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • bosanac laki 13.06.2013.

    bilo bi nepravedno da su goricu poslali u 3 ligu,jer ne zaboravimo da su im uskratili ulazak u 1.ligu prošle ili pretprošle sezone.

  • Zmar116 12.06.2013.

    Već se palim na utakmicu Lokomotive i Dragovoljca...

  • Blaugrana1899_2 12.06.2013.

    dinamo,lokomotiva,dragovoljac za godinu i lucko pa gorica pa zagreb kad se vrati.zagreb ce za koju godinu sam cinit prvu hnl pa ce moc namjestat izmedu sebe(bi ce im lakse)!

Komentiraj...
Vidi sve komentare